YES!

Ha!
Pyssellusten är tillbaka - klar med julkorten även om en del blev enkla (tanken som räknas vettni) så är jag runt. Har förmodligen glömt både den ena och den andra men det är det man har vanligt porto till..fniss....

Har tagit foton men kan inte ladda bilder at the moment och en del är rätt avslöjande så ni får se sen.
Har testat lite olika vikningar och dragkort (de där med en fastsatt flärp, vad de nu heter...minne som en flodhäst just nu).

Idag på tredje advent har det snöat här....ett lager med samojeder ligger ute på backen . Det är kyligt så det har hårdnat ute i backen. Skönt, för jösses vilken grå hund man har haft de senaste veckorna. Nu är han gul istället...
Men det går att gå rundan - på ett vettigt sätt - nu när backen frysit till, det är totalt sönderridet här bakom, dock inte på vår mark, men det finns 4-5 rejäla surhål där man sjunker ner till anklarna, inte alls kul sanna mina ord.

Skulle hunnit med lite mer men jag har ont i skuldran - har suttit med ispåse och massage hela helgen nästan. Hoppas det bara är en sträckning och ingen inflammation. Sist jag hade det -för en himla massa år sedan - satt jag på akuten en hel natt och spydde och hade mej. Färdig att golva läkaren bara han petade på mej...

Maken håller på att byta säkerhetsbälte bak i bilen, den unge mannen Ludde var lite rastlös en dag och tuggade lite på den ena när tandklådan satte in. Så det blev lite rispat. Eftersom bilen ska besiktigas snart så var det läge att byta. maken fick tag på ett för vår årgång och när han hämtade ut det så undrade han varför det var 2 små påsar.... då hade killen lagt med lite hundgodis i en påse åt Ludde. Fin pik va? Men den var bra för vi skrattade gott!

En saffranssemla har vi klämt i oss också! Ja, jag har inga hämningar när det gäller semlor - de kan ätas året om - så det så! Nja, inte på sommaren kanske men annars går det så bra så!
Mums!!!

Ha det bäst därute!
Kram
Chruss


Kommentarer
Cicci

Aj,aj. Låter inte alls roligt med din axel. Tänker på dig.

Ludde...vilken sköning. Malte går i samma tankar om att familjens jobb är väl att sanera efter honom bara han får ha lite roligt. Sååå skönt att det kommit lite snö och marken är frusnare.

Roligt med hundgodiset, fniss.

Kramiz

2009-12-13 @ 21:54:10
URL: http://ciicciiha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0