Bara så trött...

Här runt oss blommar en del gräs just nu och jag som är gräsallergiker mumsar lite tabletter. Första dagarna blir jag såååååå trött så ni får njuta av en pion istället. Ha, känner mej som Werner och Werner - det går lika bra med selleri - och det gör det ju!

image39

Ha det gott alla, njut av livet!
Kram på er!
Chruss

Nya leksaker!

Och jag har inte varit på mässan ännu...fniss.
Men jag ska dit, på lördag...till Gävle...det ska bli så skoj så!

Jag har iallafall köpt för att testa memories nya leksak, memories mist i blueberry. Så nu är jag blå om fingrarna. Får väl skylla på blåbär i frysen eller nått...
De finns hos Stewart Superior  (scrolla ner på sidan) och består av en sprayflaska och en chalkdyna. Bara att skaka flaskan och spraya på papperet och sedan stämpla loss. Dynan är mörkare än sprayet så det blir en härligt monokromatisk effekt - I like it!

image37

Blev lite lustigt skimrande i scanningen men vad gör det om 100 år?
Inte ett smack!

Ha det gott - och om ni kommer på mässan -kom fram och hälsa, befinner mej hos Lisa eller i en köpradie runt henne...fniss...

Kram
Chruss

Krya på dig kort!

Kunde inte motstå den här charmpellen!
Sure, det är mycket i stämpelväg jag inte kan motstå - men den diskussionen tar vi någon annan gång.
Har målat med MCP (färgpennor och lösningsmedel)- och sedan QK plåster , även som fastener ;-D, haha, ibland är man rätt fyndig - eller som ungarna säger nuförtiden 'Cooooool'!

Näpp, åter till stämpelbordet - det är ruggigt, mörkt och dystert väder här så jag skäms inte för att sitta inne vid stämpelbordet!

Edit; jag glömde berätta att stämpeln kommer från Inky Antics  - sorry!

image36

Ha det bra där ute i cyberrymden!
Kram Chruss

Nu släpps de snart ut....

image35

Ni ser den förväntansfulla blicken va? Mmmm....det börjar spritta i naturen nu. Vår hund fäller lite och fåglarna är genast där och nappar till sig lite till boet. I ett stall på andra sidan vägen har det fötts ett litet föl...underbart! Själv jagar jag hunn'....jag gräver ner plantor och han möblerar om och sprätter iväg dessa när han planterar en bullbuske, ostfrallebuske, korvträd och allt vad han har ner här ute. Det finns kex, ben, grisöron och allt möjligt i rabatterna här och på andra ställen i trädgården och vår naturtomt. Bra att ha på utflykterna eller vad det är han har i huvudet...

Plockade f'resten liljekonvaljer igår - de luktar så gott! En av mina favoritblommor - vilken är din?

**Trumvirvel**
Nu är det dags för reklam!!! Spring o hämta kaffe eller vad ni ska ha...fniss...

Jag gjorde ju lite kort av små söta barnstämplar (se Formel 1 i pysselverkstan'!) och bara fick för mej att maila dem till deras nyhetsbrev. Och tooodddddeeeelooooooo! Hon visade upp mitt och det skulle komma mera...
http://www.joannasheen.freeserve.co.uk:80/newslettermay.htm
OM ni vill se så får ni scrolla till mitten av brevet - hon skriver så snällt om mej så jag fick nästan tårar i ögonen, inte många ord men plättar vad det värmer!!!

**Trumvirvel**
Ni får gärna kika in i den här bloggen ,Lisa, min DT-mamma har släppt nya egna stämplar som är helt underbara som vi har fått glädjen att göra kort av. Collagestämplarna är designade av Elisa plus att Lisa har en massa andra kuliga scrap/kort-stämplar. Mannen bakom distressinksuccén, ingen mindre än Tim Holtz har ju kommit ut med nya stämplar och Lisa har en del av dem hemma också!

Slut i rutan för ikväll!
Vi hörs av - ha det gott och glöm inte njuta av Sverige i sin vackraste skrud!
Kram på er!
Chruss
RSS 2.0