Rudolf i grå version

Stämplade och målade Rudolf från Whipper Snapper i grått med lite svart och målade hela nosen med röd stickles - lite annorlunda färg på julkortet om jag får säga det själv...det är snyggt men så ovant!

image147

Borde plocka ihop lite till helgens övernattning men det blir väl en tornado i morgon bitti...Tåget går vid 10-snåret och innan dess ska jag ha fått liv i en trött tonåring samt letat femtifjortonhundra gånger efter ''pilletterna''. Passet behöver jag ju inte ha med mej..hähä...påminner om svägerskan som släpade med sig passet när hon skulle till Öland...fniss...

Ha en skön helg alla!
Stämpla lugnt!
Kram
Chruss

Mer utmaningar o kommande helg

Fotade om min julgransprydnad. Har använt en booklet efter att ha letat i hjärnkontoret så kom jag ihåg Karin J och Gunvors lekande med dem - så då gjorde jag en julgransprydnad av den...Stämplade på guldpapper från Tiimari, lite pärlor och skröfs i lådorna här och var och den var klar...

image146

Annars är det full fart. I helgen åker dotra och jag till Globen för att kika på kusar i dagarna 2. Plus att vi måste ju ränna på stan lite.
Ska bli kul - det är verkligen fart och fläkt i den där runda kulan men hästar och folk. En otroligt härlig stämning där man ooooar, aaaaar och klappar händerna så man får träningsvärk nästan.

Ha det gott därute i spacet!
Kram
Chruss

Kunde inte sova så jag stämplade!

Såg ett kanonhärligt kort hos Anita - ytterligare en i raden av duktiga norskor (undrar var de har fått alla pysselgener från...) och fick instruktionerna.
Jag var ju tvungen att testa bums så klockan var ju närmare halv 4 på morgonen innan jag stapplade i sängs. Fotade idag och här kommer resultatet!!!

image144

Hm...herrarna har inte rutiga kavajer....det måste vara en kombination av fotostämpel, OH och...ja...17 vete. Det blir likadant när jag scannar.
Nåja.
Det är en fotostämpel från Stampsmith och jag roade mej med att få till repor på kortet och ett tumavtryck - allt för att få ett slitet intryck på kortet från -68... :-D.
Det var en kul och häftig idé , ska jag verkligen göra fler av - TACK Anita för att du delade med dej!

Nu ska jag slöa en stund...
Ha det bra
Kram
Chruss

Utmaningar

Tjing - nattugglan här. Jag är inne i andra andningen nu efter ha kört bil i 4 timmar....stuptrött när man vacklar in genom dörren men efter att ha blivit ompysslad av maken går jag igång igen...

Utmaning 8 bidde lite galen och ströks från hela tävlingen så jag visar upp mitt kort här.

image141

Här var det dekorationer på G.
Stämpeln kommer från Stämpelgården och jag har målat med prisma.
Massor av Glitter runt vagn, säck och hej å hå. Syns förståss inte. Nä.
G är en chipboard som jag dränkt i vitt glitter. Resten är Gnuggisar och J sitter på en plankbit ihophållen med Bandgarn. Ett Gem med Garn.

Sen ni, gick 2 av distressernas kort till final. YEAH! Karin vann!
Mitt kort med 4 stämplar blidde så här:

image142

Christmas Critters från PB. Först när jag satt o filurade på monteringen upptäckte jag att det stod Merry så påpassligt på papperet så då använde jag ett annat upplägg på cirklarna så texten syntes. Ibland är man smart...va? Sen tröck jag i vanlig ordning ut lite glittertjosan.

Nu när man är hemma fungerar inte mailen - har visst inte gjort det på 2 dg. Så trevligt då! När man ska maila iväg andra utmaningar. Suck. Teknikens under...bah...

Nu ska jag gå och lägga mej. Tror jag.

Ha det gott alla!!
Kram
Chruss

Utmaning nummer 6

Där skulle vi skapa ett kort efter en skiss samt inte färglägga med akvareller,tusch eller distresser.
Då tog jag en bold stämpel och använde fluid chalks..... TJOFF -så var det klart.

image140

Stämpeln kommer från Stampin' Up - Bronc Buster, texten från ett ''hästset'' av PSX.

Brrr, det har varit råkallt flera dagar nu, igår med en envis dimma och idag med nollgradigt ute. Det är ingen hög frisk luft liksom och det är lite synd. Har inget emot kylan men det där råa kalla är jobbigt...jag fryser så!!!!!

Ha det gott därute!
Kram
Chruss

Nästa utmaningsbidrag!

Så, nu kan jag visa det bidrag jag levererade till blinbling-utmaningen. Eftersom blingbling många gånger inte syns i scanner eller när man fotar så kastade jag ut en näve stjärnor försäkerhets skull :-D

image139

Stjärnpaljetter, ett par röda små stenar samt att jag har målat kransen med Iridiscent medium, ett flytande glitter som bla finns hos konstnärsbutiker och betingar ca 50-60 kr för en glasflaska som är enormt dryg!
Målade med gamsol och sedan ett tunt lager glitter.
Kransen kommer från Stämpelboden och papperet från Forma hantverk.

Tack för tipset om shape cutter - en sådan har jag hemma men bara små runda cirklar! Dags att botanisera och låta plånboken lätta i tyngden så den inte spricker i sömmarna - eller vad säger ni?

Kram!
Chruss

Åsså var det helg igen!

Kan visa ett par av mina kort till snackets stafettävling. Vårt gäng låg 2:a häromdagen men just nu vet jag inte läget. Gräsligt svårt att rösta är det - det ska ni ha klart för er....!

image136

Grönt kort - granar från InkyWings och God Jul från Prickiform. Har sprayat med memories på vitt papper och det var inte bara papperet som blev grönt, nädå. Sen stämplade jag granar och text med grön chalks.
Monokromatiskt så det skriiiiker om det.

image137

Det här var inte jag speciellt nöjd med..suck....Vi skulle iallafall använda oss av olika tillbehör och mitt blev häftklamrar och det är inte svårt att ha dit - nädå.
Stämplarna kommer från Hannas stamps.
Nån som har ett bra tips om ovala former som tom jag kan klara av att få ut en oval ur utan att papperet krymper hela tiden - som det gärna gör för mej när jag klipper...hmmm...

image138

Visst är han 'pööööt' den lille WhipperSnapperfiluren!
Inte går jag till nån final inte men det skiter jag i - kul att skapa med ett härligt gäng tjejjer!
Bling-kortet blev jag väldigt nöjd med men eftersom det inte är klart ännu får ni tåla er lite...

Nu ska jag grejja lite - stämpla och mysa - hämta dotra sen också, hon är på ungdomsgården och träffar sina gamla klasskamrater.
Kryper väl fram på vägen - det är glashalt här ikväll...brr.

Ha det gott!
Kram
Chruss

Snigelfart!

Jaaaa, det är snigelfart på julkortstillverkningen och blogguppdateringen...suck...
Den här tiden på året går så rasande fort, har ni tänkt på det? Iallafall för mej - det är jobbet, det är hemma. det är snart första advent, hej o hå.

Snö har vi fått, en bedårande blå himmel, 5 grader kallt och snö! Så ljust ute - blev helt annorlunda. Lufsen äter för 3, fäller gammal päls nu igen och bygger upp en rejäl underull så alla tror vi skaffat en ny hund....han ser ju mycket fetare ut fast han inte är det. Katterna sitter i varsitt fönster och gastar på småfåglarna som har dukat bord ute.

Ett julkort har jag fått till som bevisar farten på tillverkningen iallafall - nåja är ju med i Stämpelsnackets tävling som en av Distresserna - vi som sätter FÄRG på tillvaron. Färg på mej själv, det har jag ju för det mesta...Iallafall blir det lite kort där - ni hejar väl på oss? Massor av inspiration blir det!

Edit! Ni har beviset ovan - jag ÄR senil!!!!!!

image135

WhipperSnappersnigel och texten är från Minelle.

Ha det gott där ute - halka försiktigt!
Kram
Chruss

Nu är det sjutusen saker....

Fick en smileaward till! Yepp! Av kollegan Beate Ewe! Tusen tack vännen, allt jag får av er där ute BERÖR!!!

Var med i en tävling med Whipper Snapper men det var lite röstningsdiskussioner där som fick mej att tappa lusten lite med mitt skapande på andra områden...även om jag förstod resonemanget så blev det bara för mycket...ibland.

Det är mycket på jobbet, det är det alltid nuförtiden har jag upptäckt, den här veckan och samtidigt så sparkade stämpelstafetten igång på vårt härliga Stämpelsnack!

Vårt lag heter Distresserna - sätter FÄRG på tillvaron!
Och det stämmer bra på mej...*host host* - om man anser att tillvaron är Chuss i egen hög person så...!

Men idag har jag pysslat, gjorde ett kort av en stämpel jag köpte på mässan av Landstoken som bara var jag på något vis....fniss...
image131


Stansat ut en liten stjärna i QK och målat den med lite glitter för att det riktigt ska lysa om smilet. Textstämpeln kommer från Prickiform. Målat med mina prismacolorpennor.

Nu är det dessutom fritt fram att visa korten som blev publicerade i sista numret av Ett Trykk.

    

Stämplarna kommer från Whipper Snapper (klickbara bilder f'resten!) och jag har målat med prismapennorna här också.

Så, nu ska jag gå tillbaka till stämpelbordet igen - ha det gott där ute - stämpla lugnt!
Kram
Chruss
RSS 2.0