Blogcandies

är det på många bloggar men den här gav ju verkligen MERSMAK!!!Ojojoj! Tänk om - lyckans smed kunde slå till här!

Ni hittar bloggen här hos Debbie.
Testa vet jag!

Kram
Chruss

Awardutdelning!

Så.
Nu är jag klar med nomineringen.

Carro
Sari  kolla in hennes stol!
Yoli
Lotten bara så härlig humor!!
Ulrika
Trollmor
Stamparina
Åsa

Och det var den här awarden:Jag hade trevligt igår och fick en del kort gjorda, bl a 3 st födelsedagskort och de tänker jag inte ladda här. Ännu.
Ska bara komma ihåg att scanna dem innan (gör en notering i teflonminnet).
I morgon ska jag till hufvudstaden igen...hej o hå.

Ha det BÄST!
Kram
Chruss

Hoppsansa! Tiden går!

Heeeeeeej! Long time!
Jag for ju till Blåkulla och glömde mameluckerna hemma så jag blev genomförkyld under påsken. Och det är absolut ingen höjdare att vara sjuk när det är varmt som det var här hos oss.
Suck.

Men på annandagen var det en traditon! Bondlurkarna hade träff hemma hos drängen , dvs maken. De är en liten klubb där alla äger en veterantraktor som de tuffar omkring med på rallyn och små träffar.Herrarna har skinnvästar med traktorskylt, Gillberga TC (tractorclub) i olika stadier (beror lite på vad de ställer upp på...) plus Bondlurk....Lite korvgrillning - gissa vem som kunde sitta sååååå fint såååå?Hehe, denna chokladkaka blev uppskattad (tackolov, så dyr som den formen var...)

Lite kort, bla ett med min allra första stämpel:


Kossan kommer från Inca stamps. Hittade inte mycket info om hur man gjorde och så på den tiden men jag sparade den för kommande behov...En glad en från High Hope...Stämpeln är från Whipper Snapper. Jag har kört black magic papper genom grodan (cuttlebuggen) och sedan slipat med fint sandpapper på mönstret så färgen på baksidan kommit fram.

Lite Ludde...


Den vite mannen....

Sen har jag fått en award!
Yopp!
Av söta Sollan :Ska grubbla lite på vilka jag ska nominera lite extra - plus alla andra som får en släng.
Men nu måste jag packa lite, ska på en liten men naggande god Kolbäcksträff imorgon.

Kram så länge!
Chruss

Vår

Igår var det ljuvligt varmt - krokusen tittar upp, dikeskanterna är gula av små hästhovar (tussilago) och fåglarna flyger och t o m fjärilarna har vait framme - konstiga flygfän enligt Ludde :-D

Har gjort lite kort - båda innan och under Kolbäcksträffen. Den här veckan har gått åt till jobbet för hela pengen.Scraplyckans lille buse är ju för söt!Stämpeln är från ett clearstampset från Inkadinkado. Här stämplade jag även en skugga med versamark dazzle frost - syns inte alls i scanningen men det glittrar IRL - den dynan är bra om man vill ha tunna svaga glitternyanser - vill man att det verkligen ska synas, då är det bättre med perfect pearls eller färdiga glimmermister tycker jag.Bara en Inkadinkadofjäril på black magic - papperet med färgad undersida som man kan framhäva på olika vis.Påskhängel - i det gula fältet har jag stämplat höns med vanlig versamarkdyna.Här tog jag upp en gammal variant som Gunvor väckte till liv på kryssningen - har skurit ut lite av blomman på det mönstrade och petat in Sugar Nellie tjejjen under det. En bit spets på kanten fick lite fluid chalk på sig också.Muffin med paeralmaker - liksom 3 pearlmakerploppar vid sidan.
Textstämpeln kommer från InkyAntics.Prima har så många härliga papper...bara att stämpla en collagestämpeln och ploppa lite röd pearlmaker...


Här fick jag verkligen utlopp för ploppandet med rosa pearlmaker,,, :-D

Nu ska jag snart på kurs med Ludde...eller om det är han som ska på kurs med mej...ibland vet man inte så noga vem som gör vad...fniss...

Ha det gott!
Kram
Chruss
RSS 2.0