Kaos

Japp, det kom en kaos nummer 2 till mej i veckan från underbara Carina. Så imorgon på pysselträffen i Kolbäck ska jag göra lite och skicka runt, alternativt lämna runt...

Ska packa ner lite också....i sista minuten, as usual.
Haft mycket den här veckan så det blir lite att dona med.

Här är Carinas underbara verk!

Vi har fått lite tråkigt besked i familjen, men jag hoppas och jag tror att det ska gå väl ute i slutänden.

KRAM på er alla därute!

Chruss

 

Kort med digitala motiv

Gjort lite fler kort, både av digitala motiv och bilder som man kan hitta gratis på nätet.Visst är det ett härligt motiv - mormor eller farmor i full fart med barnbarnet..... :-D
Målat med prismacolor och promarkers.


Pärlorna är från vännen Agnelia - kaisercraft rhinestone heter de. Blomman är en primablomma och i den har jag satt fast en av de härliga minirosorna.


Samma målningsteknik här, lite lack på skor, blommor och fjäril. Sytt zickzack runt kortet.
Bat - the cat! Den här föll jag för, ett underbart motiv!

Vänner gör livet roligare - det stämmer för visst ser de här två att ha det kul? Texten kommer från Octoberstamps.En bild säger mer än tusen ord!


Frodig dam!Lite glitter här och var...fniss...Kort med bilder från nätet - utskrivet på vanlig skrivare..
Lite kornig bild, sorry, men jag skrev ut den som svartvit och sedan målade jag rosen röd.


En variant till..

Nä.
Nu går jag o lägger mej!

Kram på er!
Chruss

Äpplen??? När det finns korv, kött och tuggben att titta på?Åhhh, här får man följa med - matte muttrade om att det är där vid kossorna va? - och då tror ju en annan att det vankas en massa skoj! Men...de skulle titta på gamla äppelträd!
Matte och husse åkte på en liten träff med hembygdsföreningen och de tittade på äppel och päronträd...inte en enda korvbit i sikte??? Men sonen i huset körde runt med traktorn - DET var spännande!En del av träden var faktiskt från 1800-talet, rejäla träd med en hel del frukt på.Visst rinner snålvattnet till?Men snäääääällaaaaa husse! Har du ingen korvbit i fickan? Inte den minsta lilla köttbulle heller?

Ska bara fixa färdigt och fota korten jag gjort så kommer det mera!
Kram!
Chruss

Hänt en del....

Japp.
Det har det.

En har blivit yngre...fniss, jamen, en kär vän sa att när man passerat ett visst antal år så vänder det och man blir yngre. Det stämmer. Baske mej. För det är ju när man närmar sig 100 man brukar få inbjudan till dagis och allt...och räknar man baklänges så....

Fick en del njutbart i låddan:    

Fick en GPS av familjen - fick för mej att jag skulle ha något i skogen men denna funkar inte så bra där...näää...men väldigt bra på vägen iallafall och det är ju huvudsaken.
Jag hittar och har bra lokalsinne men ibland när man ska till ett NYTT ställe kan tom jag bli virrig som har en uppsättning stenålderskartor här hemma...

I lördags for vi till Askersund och en nationell utställning. Ludde fick himla bra kritik men han var såsig och jag fick inte fart på honom riktigt så domaren tyckte att han kom inte riktigt till sin rätt. Jag hade tränat honom hemma och han gick och sprang bra, ställde sig bra men där...var allt som bortsopat. Han var ensam hanne i ringen och inte hade han fått busa med syrrorna sina eller lilla mamma.Men han är iallafall världens underbaraste goaste vovvsing!

På hemvägen körde vi förbi en kär vän i Hallsberg, en barndomskamrat till maken som även vigde oss och döpte Jenny. Ett kärt återseende! När hans föräldrar dog - de bodde i grannbyn - tappade vi kontakten lite så därför betydde mötet mycket för oss alla.

Sedan hittade vi ett underbart härligt café! Englas skafferi. En gammal skola, underbart läge och vilket fika!!!
MUMS!!!!

En paj..underbart god...och ett fiffigt sätt att ha vaniljsåsen eller hur? Kaffet var så gott...mmmmm....Trött vovve!

  Mysigt eller hur?   Me like!Ännu tröttare vovve - han sov som en stock efter äventyret och värmen som var. Plutten!

   Lite bus med en av katterna...Snart...ska det mumsas!!!

Jag har inte gjort några kort på ett tag - men det kommer!
Ha det BÄST!
Kram
Chruss

Tjohooooo! Jag är nybadad!Matteeeeeeeeeeeee, jag fick inte ha badankan med mej in i duschen - visst är husse FISIG!!!!Wow, nu ska här rullas och skakas och springas...Tjooohooooooooooo!

Ha det bäst!
Kram
Chruss

Tiden går så fort så fort - nån som kan bromsa???

Å andra sidan har jag trevligt hela tiden...
Maken byter platstak på uteplatsen och nu är det inte mycket kvar - har kontoret ovanför så man hör en hel del av allt sågande och spikande. Dessbättre går han inte upp vid samma tid som en ann' så man har en del tysta timmar för sig själv. Ludde är inte heller 'färdigsoven' när jag går upp så de snusar på. På kvällarna är de trötta båda två...


Pöta va??

Lite kort har jag hunnit med:


Motivet ovan är en digital bild jag köpte på Etsy av en jätterar tjej - du hittar henne här.
Det enda du inte får göra med en sådan här bild är att måla den fil du fått och sedan printa - utan det ska vara handmålat. Bilderna tilltalade mej jättemycket - charmiga och läckra.
Jag har skrivit ut bilden med laserskrivare och målat med promarkers och MCP - inga problem alls, det svarta smetar inte.
Det lilla frimärket är en sådan där expo-bild eller vad det nu heter, de där plastiga...hrmmm...hittade ett ark på Bokia faktiskt.

Stampin' Ups cowboytema som passar mej....yiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Må så gott!
Och ni...
Be careful out there!!!!

kram
Chruss
RSS 2.0