Lång tid här...

Tiden har inte räckt till riktigt men jag läser på många ställen men har inte hunnit skriva riktigt - bättring lovas!
Far som ett skållat troll numera, i söndags var det pysselträff i Kolbäck och nu till helgen är det Globen!
Yay!

Fick lite gjort i Kolbäck faktiskt fastän jag satt o tittade åt alla håll....mest åt Trollmor :-D
Gjorde lite tändsticksaskar också men de fotar jag inte...nu...
Korten däremot kommer här:


Det är glitter och lack på korten ovan så ni får tänka bling bling!Zätakort!

Slut på Kolbäcksrapporten!
Veckan innan hann jag med lite också, dock bara ett julkort men än är det ju inte den 16 dec....erhhhh...Hua - tänk om hon funderar på julen...


Dekorationen gjorde kortet lite svårscannat - men ni ser ju.

Filtbandet i mitten av kortet kommer från Rusta!

Imorgon ska jag ringa veterinären också - vovven har ont i ett bakben, som han hoppar och far här ute så har han klarat sig förvånansvärt bra genom åren. Men nu har nått hänt. Ni får hålla en tumme för oss!

Ha det bäst!
kram
Chruss

Lite kort och tävlingsreklam!

Här har vi snö!
Nåja, det är bara ett tunnt tunnt lager men det ligger kvar och det är kallt ute.
Snö....ni vet, det där vita som är omonterade snögubbar :-DSnögubben är från InkyWings liksom texten, har klippt isär den och monterat den på små 3D-kuddar.
Fick tag på en ny traktorstämpel..Och så de där härliga renarna!
Mumma!


Tog en miniatyr - som är klickbar - för alla blommor och pärlor gjorde kortet svårscannat.

Nu är det tävlingsreklam!
Tadam dam dam dadadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Jullovstävling hos InkyWings
En kittävling med 4 delmoment och fina priser.
Tävlingstid 20 dec - 6 januari.
Alla bidrag laddas upp på InkyWings tävlingsforum tidigast den 20e december och senast den 6e januari kl. 23.59.
http://inkywings.forum24.se/
Totalt vinstvärde ca 3600:-

Kitet kostar 199:- och innehåller papper och dekorationer, dom flesta kit är olika så slumpen avgör vilket kit du får! Du kan redan nu gå in i webshopen hos InkyWings och beställa ditt kit. TÄNK PÅ - att beställa kitet senast den 15e december för att vi ska hinna se din betalning och skicka ut kitet innan vi tar semester över julen!

Du väljer om du vill köpa ett "kort-kit" eller ett "LO-kit". Skillnaden är att med kort-kitet medföljer 2-3 stämplar med *motiv* = julstämplar och med lo-kitet medföljer 2-3 scrapstämplar. Det finns 4 tävlingar / kit att deltaga i.
NOTERA! Vill du delta i BÅDE kort och LO tävlingar köper du TVÅ kit. Du väljer alltså när du beställer om du vill ha motivstämplar = du deltar i KORT-tävlingarna, eller om du vill ha Scrapstämplar = du deltar i LO-tävlingarna!

Bland alla som köper ett kit OCH laddar upp minst ett bidrag till någon av tävlingarna lottar vi ut 1st Blå Bind-it-all maskin + en förpackning med 6st wire i blandade färger.

Regler och tävlingsklasser medföljer ditt kit och finns även på tävlingsforumet veckan innan tävlingen drar igång! Du har alltså chans att tjuvstarta tillverkningen om du beställer ditt kit tidigt! Wink Uppladdning i forumet får dock inte ske förrän tidigast den 20e december.Det vore väl nått! En BIA?
Du har dessutom lååååång tid på dej att skapa - så LÖP OCH KÖP!

Nu ska jag kika på sista avsnittet av Höök!
Hörs!

Kram
Chruss

Z julkort!

Tack Aud för din geniala tanke med CB plattor - att man inte kan komma på sånt alldeles själv? Som man har i sin närhet och går förbi? Suck...det är tur att jag har er!

Nu har jag fått en ny last - Zätakort som jag raskt döpt dem till. Jag har tagit en kortbasstomme på ca 15*15.
När kortbasen ligger på bordet viker jag över främre kortet och tar bonefoldern till hjälp och gör en vikning.
Sätter lite mönstrat papper på den uppvikta kanten och de 2 innanför - inte på alla ska erkännas...
Stämplar ett motiv och sätter det på en ''fotomatta'' och monterar halva på den vikta...hmmm...nu tror jag att jag börjar sno in mej här....bäst att visa istället...Ett nytt motiv från Scraplyckan - visst är de goa?


Julpussar inuti ;-D Inuti kortet valde jag att inte klä med mönstrat papper utan stämplade den stora God Jul-swirlen från Scrappers Choice istället.
Man får rum att skriva en hälsning både där och på den mönstrade biten om man känner för det.Lite mörkt, men solen har emigrerat för tillfället.

Ett liknande kort för InkyWings:
Inuti kortet har jag embossat en julsångstext. Iom att papperet är så svagt mönstrat kan man skriva sin hälsning där.

Ni har inte missat mej och ödlan?
Kika här så får ni se vad man kan göra med små plastödlor...

Ha det bäst!
Kram
Chruss

Blått blått bara blått!

Hallå!

Ska tacka för alla kommentarer jag får och alla awards!
Ni är så supersnälla och goa - everyhopa!

Fick tips av Marie/bat3 om en youtubelänk till en böna som gör glasskort i den - där ser man lite lättare hur man gör. Finns många bra saker där ute. Yepp.
Jag gjorde glasskort till halloween i InkyWingsblogg - fick smak av det där....kan man ju göra modell pepparkakeglass..typ.  Fanns det inte pepparkakeglass för något - några år sedan förresten?Tack snälla Sari och gulleLotta!!! Jag hinner inte ta en hög med kortmakare nu - och jag ska villigt erkänna att det är svårt! Det blir svårare och svårare för varje dag att välja. Jag har många listade eller RSS'ade eller vad man nu ska kalla det. Fler blir det - ständigt, hittar hela tiden nya duktiga kortmakare och scrappare!
Så.
ALLA som är här och kikar och läser får ta den här med sig och känna sig utvalda - för du har ju kommit på besök till min blogg! Och jag hoppas du kommer tillbaka - just det, DU!

Henrietta, rumskompisen från Göteborg har också utmanat mej genom att be mej svara på 7 saker om mej själv.
Ok...då kör vi här. Eller shoot som jag brukar gasta ibland...


Jag är bra på att komma ihåg saker - åtminstone jobbrelaterat, här hemma vete 17 hur det är ställt...
Jag älskar våra katter,vår hund, min göbbe, min dotter...
Jag tycker inte om när man lägger nycklar på bordet, men ränna under stegar och på A-brunnar etc det bekommer mej inte. Inte spottar jag efter svarta katter heller för då skulle jag ju inte få göra annat med tanke på de 2 sotisarna som bor här.....fniss...
Jag älskar stämplar och fina papper, har så jag kan börja sälja men de vill jag ju inte...nädå!
Jag gillar inte att klättra på smala rangliga stegar!
Jag är från Kalmar - en sann smålänning, det kan maken intyga!
Jag gillar House! Han är verkligen skön och rapp i munnen den mannen!

Och så ska 7 utmanas - jag gör samma som ovan, ni som vill ta tag i detta och gör det.

Och som tack för att ni står ut med den varianten så tänker jag lotta ut en stämpel till de som gör detta och berättar det för mej - jag har en Sarah Kay stämpel, My sweet Lili: det är nummer 2, hon som pussar sin lilla nalle, visst är den underbar!? Ni har till söndagen den 16 november på er att nappa!

Jag var ju på mässa i lördags men hua...jag var så trött, hade knappt sovit natten till lördagen, snarkade så jag väckte mej själv hela tiden...men en snabb runda hann jag med, 3 stämplar från Minelle, norska papper (jaja, jag vet) och en burk blåglittrigt EP.
Träffade många pysslare innan vi smet ut och fika maken och jag.
Nu på lördag är det Syfestivalen - ska dit med en gammal kompis, ja, hon är ju yngre än vad jag är men vi har känt varandra många år!

Lite kort!
Fattas ju bara annat :-DDet är är en STOR stämpel, kortet är 15*15 cm ca. Och jag fick tejpa ihop 2 akrylblock för att kunna stämpla men den är så läcker! Kommer från Scrappers Choice - en clearstamp. Har stämplat på ett mönstrat papper från Forma Hantverk, använt VersaMark runt kanterna och embossat med blått glitterEP som inte syns så bra.
Skit på scannern också ser jag vi texten...mäh...Textstämpeln kommer från Whipper Snapper, Anna W kollektioner.Stämplat den här skojjiga skylten på samma papper, stämpeln är en Karin disajn.
Man behöver faktiskt vägledning ibland....
Kolla in tröjjorna på hennes hemsida, världens bästa skitunge, det vore nått att komma till jobbet med...hahhaaaahhha.......

Erhh....
Sen har jag satt den på en bit av Inkidos julpapper, häftat fast en bit ljusblå tyll och knytit silverpärlfloss runt tyllen. Pärlflossen fanns i silver och guld på Jysk - löp å köp!!!
Jag har inte mätt hur många meter det är...kan inte dra ut hela för då kommer Ingeborg farande och ska dra i en ände...


Ett kort till med samma stämpel:


Samma prickiga papper men ett annat från Inkido. Här satte jag fast filtband i form sv snöflingor, klippte loss några ensamma och limmade fast med lite glitter ovanpå. Filtbandet kommer från Rusta - det är inte med klisterremsa på baksidan så man få limma själv. En klar fördel tycker jag. Andra filtband jag köpt har jag bara trasslat med, de fastnar typ överallt!!

Så, nu börjar snart Höök. Den kikar vi på och spelar in Medium.
Vissa serier följer jag hårt mellan varven. House vill jag inte missa, Livet i Fagervik blir jag glad av, Höök är också väldigt bra. Saknar Saltön...
Tittade på Indiana Jones, den sista filmen på DVD i helgen. Märks att Harrison blivit lite äldre men charmen finns kvar - tycker han är en bra skådespelare. Liksom Tom Hanks...
Fick sista Lisa Marklund, en plats i solen och en äldre av Camilla Läckberg, stenhuggaren. Båda är utlästa i rekordfart!

Ha det gott där ute! Kommer ni på Syfestivalen på lördagen så heja!
kram
Chruss
RSS 2.0