Göteborg horse show

Ahh!
Hemma!
Borta bra men hemma bäst!

Vädret ner var ingen höjdare, ju närmare Göteborg ju slaskigare och träligare blev det.
Vi checkade in på hotellet - Hotell Heden, vilket bra hotell det var! Rekommenderas starkt!
Sedan traskade vi iväg till Scandinavium.

In på mässan en stund, ujuj, där kunde man lätt gå vilse!
Nu hade jag inte stora Canonen med mej, orka kånka på den typ och därmed blev fotona därefter.


Detta är en dotter som inte vill bli fotad!


Maffig ardenner inne på mässan med halm inflätat i manen.

Det var lite reklam för islandsresor och vad vi blev sugna igen, maken o jag!
Cowboysar, man bara väntade sig Zeb Macahan komma stövlandes....
Prylar högt som lågt!Det gick inte att ta när de hoppade - bilderna blev bara ett enda sudd då.
Här är iallafall banan i den första klassen som var väldigt rafflande. Rolf-Görna Bengtsson och Malin Baryard ledde då en irländska kom och tröck sig in på andra plats. Hrmf.

Sedan var det uppvisning i frihetsdressyr - åh, jag älskar att titta på sådan, hur otroligt de behärskar det hela och hur hästarna lyder. Ypperligt! Vi har sett liknande i Globen...men jag ser mig aldrig mätt på detta!

Sista klassen var en höjdhoppstävling där Michael Whittaker vann. Första jag sett live faktiskt!

Sen var vi möra som korvar och stapplade hem till hotellet. Maken o jag satt i baren en stund innan vi gick och knoppade in. Vi somnade direkt....

På lördagen var det shopping. Det var trist väder med regn och slask och halt som attan på vissa ställen. Nordstan där Leif Loket Olsson höll i en danstävling och dotra var tamig17 inne i varenda klädaffär!!!! Jag kikade in hos Papeterie men det var inte så mycket hemma där faktiskt. När vi var klara i Nordstan så kikade jag in på In-Ex och köpte 2 penslar....fniss...

Hemresan gick bra, det slaskade rejält och vid Kumla började det snöa. Vi stannade till i Odensbacken och hämtade Ludde som fått vara hos sin uppfödare igen - tusen tusen tack Gunilla och Gunnar!!!!
Sen for vi hem. Det hade väl kommit 5 cm, blöt snö...snön från grannens lada hade rasat ner så maken har plogat lite idag. Eller knuffat omkring högarna då...

Ha det bra!
Kram
Chruss

Gårdagen och nattens (o)väder...

...övergick till en strålande vacker vinterdag!
Maken skottade/plogade och jag fotade en stund.
Konstaterade att den här kan vi nog ta bort nu...fniss...
Jag är så pöööööt!


Han är lättroad den här mannen!

Ha det bra där ute i kylan!
kram
Chruss

Hallå i snödrivorna!

Ni håller er hemma va?
Vi har fått ett par dm här, lite svårt att ha koll på det eftersom det yr igen på nolltid men snöar gör det.
Jo, så är det.
Men man kan ju sysselsätta sig för den skull - pyssel går alltid hem...om man inte roar sig med detta:


Nästa fredag åker vi till Göteborg - nope, ingen scrapkryssning för mej inte - maken vann 3 biljetter till en kvällsföreställning på Göteborg horse show!!!
YEAH!!!

Det var många år sedan jag var där, 1993 närmare bestämt och då var sagohästen Milton där...mmm.
På lördagen blir det väl lite shopping, en tonåring har inga problem att hitta saker...nåja, inte hennes mamma heller för den delen...


Jag har förberett lite kort för min vecka hos Lisa, på tal om det , ni glömmer inte croppen va?
Finns att läsa om här: http://inkywings.blogg.se/2010/february/grattis-pa-fodelsedagen.html
Pågår till den 28 februari!

Sen roade jag mej med 2 Penny Blackstämplar som jag snubblat över, 2 gamla godingar!

Här testade jag en sak, det syns dåligt men jag stansade en bård (USA's lilla mammas stans)
och satte den under ett band och sydde fast dem. Såg det nånstanns i en blogg, och var har jag givetvis tappat bort, suck. Men det var ingen svensk blogg iallafall.
Vår ena katt sitter ofta i fönstret numera, speciellt det ena köksfönstret. Där ser man fågelbordet. Då kan man snacka en hel del. Plus sätta miljoner fläckar på fönstret. Men ingen mat kommer flygande in i köket ändå...skit också som han ser ut att tycka mellan varven...

Ha det bäst - och var rädda om er därute i det vita!
Kram
Chruss

Provar scannern

Har inte haft ordning på torpet där sedan jag installerade Windows 7.
Så det är lite hackapellita i början.

Min storebro har opererats - de lyckades få bort cancern. Han är fortfarande kvar på sjukhuset så jag gjorde ett sympatikort till honom. Han är väldigt sportintresserad så jag hoppas han får sin dos av OS nu...Typiska killfärger...hehe...

Gjorde en till, bra att ha i reserv kanske.Vovven kommer från InkyAntics och texten är Dr Ninas.

Sen skulle jag visa vad man kan använda det negativa när man stansar ut motiv. Alltså, färgerna är inte alls så här fesiga, jag lovar, men det kanske kan inspirera någon iallafall. Jag har stansat ut snäckor och ankare ur QK och lagt spillet som en mall på papperet och stöpplat färg med en svamp. Hajen är stämplad och målad med promarkers och MCP-pennor. Det är lack på tänder, brillor och badring. Stämpeln kommer från Whipper Snapper.Ha det bra därute!
Kram
Chruss, mallig matte till vovven nedan

Det kom ett kort i mailen...

Ja, jag är partisk så det dundrar om det men...ändåååååååååååååå!
Visst är han pöt!Ludde här!
Snabbt - jag har inte tid - måste ut och visa upp mej...

Ha en trevlig helg och Alla Hjärtans dag!
Kram
Chruss

Maskeringstejp

Ja, snö, det vet väl de flesta vad det är och befinner sig vid det här laget utan att jag behöver älta om det också...
Det snöade som tusan i förraveckan, jag hade varit till IT Valley på tisdagen och det var jag väldigt glad för - jag hade inte åkt på onsdagen helt enkelt. Men till tandläkaren skulle jag. Jahadå. Maken var tvungen att sno iväg tidigt på morgonen och hade gjort upp med grannen att han skulle ploga. Han kom och jag fick åka direkt efter honom för vägen yrde igen rätt fort.
In till tandis, på vägen hem stannade jag vid brevlådan och gick fram och tittade på vägen. I snön. Bedövad och trött i munnen och lite yr stod jag där och kisade. Äsch, det där klarar jag sa jag för mej själv.
Men icke - kom en bit, sen satt jag ohjälpligt fast.
Fniss...
Bara att kravla sig ur och pulsa hem i snön. Tur i oturen så är det bara vi som kör där så jag blockerade ju inte vägen för halva bygden s a s. Maken lånade hem en lastare på kvällen och de körde snö i 5-6 timmar. Så nu kommer man fram. Kommer det mer lappvantar och hård blåst är vi tillbaka på ruta ett igen.
Men det är så vackert ute med en blå himmel och den vita snön som vi ser.
Jag ljuger iallafall inte om jag också erkänner att jag längtar till våren.....

En annan nyhet som är släppt lite härs o tvärs är att jag är tillbaka som DT hos InkyWings - sötsnöret Lisa frågade mej då Ann-Louise befinner sig på resande fot väldigt mycket och jag tackade ja igen!
Så nu blir det reklaaaaaaam!

Lisa firar 10-års jubileum i år och det kommer att vara tävlingar och allt möjligt skojjsigt! Så titta in i bloggen så ni hänger med när det busiga startar!!! Det kommer dessutom vara en crop på tävlingsforumet!
Spännande - eller hur?!

I helgen städade jag lite - ska på KOMA i början av mars (en stämpelträff i Kolbäck där jag var reservare) och där ska jag se om någon vill köpa lite billiga papper. Jag märker ju att jag kommer inte att använda dem, det är bara så, bättre nån annan kan göra det istället.

Pysslade med kort - de får ni se i Lisas blogg den 10:e samt för eget bruk här hemma.
Gjorde ett kort med maskeringstejp, det är också en gammal uppiffad teknik sedan jag började, kul att allt kommer tillbaka!!Ni tar en bit papper, inte för sladdrigt utan mer likt fotokartongpapper eller liknande.
Riv massor av små maskeringstejpbitar och klistra på detta. Ta en dyna, i det ovan är det distresslila, och dra dynan över hela arket. När det är klart kan du både lämna det för torkning som det är ( skarpare färger) eller ta en bit hushållspapper och dra över (mjukare färger) och jämna ut det hela. Sen är det bara att stämpla/dekorera eller vad du nu har för ideér. Min stämpel kommer från ett kanadensiskt företag som heter Class Act och den är köpt på ebay stämplad med memories lavendel.


Fjärilen kommer från Panduro - fick tips av Malin - Lillpiga på Ärlaträffen. Fanns i olika storlekar och färger.De är lite knubbiga så det gäller att förpacka det rätt om man ska skicka det postvägen.

Ludde? Jodå, han är ju polarhund och älskar denna snö. studsar runt och har sig och njuuuuter!

Kram!
Chruss
RSS 2.0