Lite kort!

Mycket hjärtan blir det nu...kunde dessutom inte motstå dessa raringar från Sweetish . Målat med MCP, lite hjärtan från cuttlebugge och band....
Brukar du ge bort något kort på Alla hjärtans dag? Här varierar det...efter behag som käre farbror Melker sa... ;-D

image168

image169


Ha det gott därute!
Kram
Chruss

Tulpaner på rad

Måste be om ursäkt om jag inte är i omlopp i min vanliga bloggrunda - datorn är fortfarande på lagning -DUBBELSUCK - men jag är lite där och lite där....hav tröst!
Jag gillar tulpaner! Det är färgglatt och de lyser verkligen upp där de står. Det är så mysigt att sätta sig vid köksbordet och njuta av mat/fika och se dessa små solar lysa.

image167

Har stämplat samma stämpel från Whipper Snapper 2 ggr brevid varandra, färglagt med Prismacolorpennorna, dragit lätt med en ljusbrun chalksdyna runt det vita papperet och monterat.
Har bokat plats på Morkala-träffen! Ska bli kul. Låter det vara osagt om jag kommer att få något gjort - men bara att få träffa lite folk är alla tiders!

Ha det gott!
kram
Chruss

Låt hjärtat vaaaaaaa meeeeeeee'....

Jaja, jag ska vara tyst ... :-D
Hempc'n fortfarande på lagning - nu har jag helt plötsligt kommit på att det där med backup...just precis, njema, no..typ..det där med digitala foton....dokument...suck. Men lär sig aldrig eller hur? Nåväl, jag räknade kallt med att en knappt 6 månader gammal dator ska hålla mer men ack vad jag bedrog mej. En liten tröst i eländet är att det är massor av hårddiskar inne på reparation, inte bara vår. Men jag jämrar mej IALLAFALL!

image166

Stämplat hjärtat på ett basic greypapper och embossat i guld. Stämplat snurkla och texten kärlek enbart med gulddyna som syns dåligt i scannern (skyller ifrån mej), sedan tog jag dubbelhäftande tejp och limmade på papperet, doppade i en beadazzles som är micropärlor och glitter. Limmade dit 3 st ''halvpärlor'' och drog lite med gulddynan runt papperet. Samtliga stämplar kommer från InkyWings!

Ha en skön helg och håll i hatten om det blåser!
Håll er inne också för den delen om det blåser alltför hårt!

Kram
Chruss

7 sanningar om mig....

Fick en utfodring av en underbart go' vän i Norge - en stämplare även med egen kollektion av underbara stämplar, Aud! Titta på hennes helt underbara kort - Aud är väldigt duktig på MCP, helt fantastiskt duktig!!!

Nåja, det var inte det jag skulle göra. Aud's utfodring gick ut på detta:
Länka till den som utmanat dig.
Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat

OK! Då kör vi!

- Jag kan vara uppe halva natten men så sover jag halva dan' efter också....
- Godisråtta...hehe...
- Jag kan inte köra bil utan att ta en tupplur i bland mitt på vägen, ja, inte mitt PÅ vägen utan i en parkeringsficka kan man ibland skåda mej snarkandes. Det går bara inte att bara köra om jag känner att tröttheten kommer och jag avskyr dessa långa vägar utan P-fickor eller nått annat som man kan svänga av från vägen. Då sitter jag på helspänn och sjunger och har tom rutan nervevad - allt för att hålla mej vaken. Så jag passar inte till pendlare....nä.
- Jag skulle som så många andra vilja sitta och hålla på med hobbyn hela dagarna. En studio med en massa pryttlar...mmmmm...
- Jag skulle vilja börja rida igen -speciellt på islänningar...
- Jag skulle verkligen vilja ha hjälp att inreda min pysselvrå av proffsfolk....Tänk att ha Martin Timell himlandes med ögonen när han ser alla mina stämplar och allehanda pryttlar...eller ha Matte,Mijah och Willy gnabbandes om hur de skulle lösa det hela...hahahaha...
- Jag tycker inte om att putsa fönster - det blir ju ALDRIG rent för 17 kanoner!

Nu utmanar jag Gunvor, Agneta, Elisa, Hella, Krumeluran, Härliga mässgeneralen Åsa/Asamia och Louise.

Ha det bäst där ute!
kram Chruss

image165

You made my day award!

image163
Den här fina awarden fick jag av Maria - TACK snälla du, jag blev jätteglad!
Nu gäller det att hitta 10 st som det står:
"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Lätt som en plätt!
Jag ger min award till Eva F, Gunvor, Aud, Beata Ewe, Elisa, Lotta/FruH. Mariante, AnnikaS, Agneta och Louise!
Och ALLA andra!!! Uppfattat?!
image164
Kram på er alla!
Chruss

Dags att väcka liv i det här + enkel resistteknik

Som ett brev på posten la hårddisken av strax efter nyår - SUCK!!!!! Den ska på service men pippifåglarna vete när den blir hämtad här. * MUTTER*. Så det är lite tjohej över livet ibland.
Annars är det bra, lite tråkigt väder bara, det här blåst och regnat här. Skolan har börjat igen...jobbet flyter på...vovven håller vakt, katterna älskar att sova på fönsterbrädan i arbetsrummet, speciellt minstingen, hon snusar och snarkar för sig själv och mår som en liten prinsessa, svansen har hon med en elegant böj under brädan ibland.

Nåja.
Nu tycker jag att ni ska prova ett enkelt sätt med resist som vi stämplare har använt oss av i otaliga varianter. Eva F bl a har gjort många vackra kort!
Du behöver glossy papper (ej fotopapper utan annat blankt papper), en vit krita - jag har använt en från crayola, så gå på kritjakt hos barnen, svart staz on , adirondack - här red pepper.

Stämpla motivet på glossyt, rita lite streck här och var med den vita kritan, ta en svampbit och dutta färg från adirondacken över motivet, ta sedan en bit hushållspapper och gno runt på det stämplade så blir färgen fint fördelad och de vita strecken framträder.
I mitt motiv så stämplade jag två gånger, en gång på glossyt och en gång på ett skräppapper. Skräppappersbiten, där klippte jag bort tulpanen så jag bara hade ramen runt om kvar, la den över det jag stämplat på glossyt när jag svampade färgen så slapp jag få utanför själva tulpanen.

När det är klart så är det bara att montera, satte min på en bit brun bazzill innan det hamnade på kortstommen.

image160

Läckert va? Prova du också!
Stämpeln kommer från Heindesign.

Kram
Chruss
RSS 2.0