Mässa och en award!

Oj! En dag blev det bara för mej på Karlstadsmässan men OJ! Vilken härlig dag!!!
Jag demade lite prismacolorteknik hos Lisa, babblade, hälsade, handlade....
Hann fota lite men inte allt jag ville tyvärr plus att batteriet i kameran gav upp när jag kom halvvägs i rundan - så jag har inte glömt er!

Det var så roligt att träffa er från olika forum, jättekul att ni kom fram och hälsade, missade jag någon så ber jag om ursäkt! Det var en del kära vänner från grannlandet Norge, bl a Åshild och Annie, 2 av redaktörerna på Ett Trykk -  underbart kul att få träffa er live!! Båda två har varit och är enorma inspirationskällor för mej både med stämplingen och för att de är så rara människor!

Handlade? Vem?? Jag???? Muuuahahahahahaha.......
Självklart, man måste ju komma från mässan med hedern i behåll...fniss
Handlade dabberslåda hos Lisa samt härliga nya stickersfärger. Hänglar förståss!!! Kan inte motstå dessa...inte många andra heller upptäckte vi ;-D. Papper, jag som faktiskt högtidligt sagt att papper, mönstrat papper behöver jag ICKE! Hörapparaten gick nog sönder i det läget för jag kom hem med de underbart läckra papperen från MajaDesign sedan jag sett ett äpplepapper hos Louise och så var jag ju appselutt tvungen att kollar in bubbar och de norska papperen hos Landstoken. Mmmmmm!

Lite kort - hör av er om ni inte vill hänga här i bloggen så plockar jag bort er bums!

          
Lisa & Ingrid         Maries bord         Marie själv       


 Stina -superduktig DT hos Pysselmyran


     
                                       
Puck och Yoli hos Stämpelboden               Lisa demar Bind-It

Sedan...sedan hade jag fått en liten hint i bloggen om att kika in hos Aud! Ännu en härligt go vän i Norge! Hon är stämpeldesigner med eget märke - härliga saker med bl text på svenska. Ni hittar dem här

Att få en sådan här award - det gjorde mej oerhört glad och att hitta 10 nya är inga problem alls! Här är den:

 
image130

Och jag ger den till *trumvirvel*:

Lisa - min DTmamma som är en helt underbar person! Hon brukar inte gilla sådant här men nu får hon en vare sig hon vill eller inte!
Eva F - en stämpelkompis med en testådra och en härlig inställning till livet!
Elisa - stämplare, kompis och en underbar fotograf
SannaF - hennes underbara foton berör mej varje gång jag kikar i bloggen hennes
Åshild - maken till vitaminpiller! WOW! Hon är en oerhört kreativ människa, men det jag har fallit för mest är all glädje som finns i henne och runtomkring henne!
Gunvor - stämpelkompis som även kan erkänna lite tabbar och få en att nicka glatt...
Sara -  hon skriver såhärligt om sin husrenovering och deras nya lilla katts upptåg, härliga foton, burkar och även om sin hobby
Lenalandis - som nu befinner sig i varmare trakter, en kortmakare!
Linda - ännu en kortmakare.
Stina - en kortmakare som är DT - hon gör helt underbara kort, man bara myyyyser!

Det finns fler därute som har gjort sig förtjänta av den här awarden! SUG ÅT ER! Ni är så härliga och ni berör alla, vare sig det är om ert liv, era foton, kort, LO's eller bara för att ni finns!
Kram!

Chruss

Rudolf med röda muuuuuuulen!

Tycker han är så bedårande söt - visst?
Målat med Prismacolor och det vackra papperet bakom Rudolf är ett Julpapper från Forma Hantverk och heter Rimfrost. Jag har ledsnat på alla stormönstrade papper - de hör inte hemma på just mina kort även om jag beundrar många som får till det snyggt och vackert. för mej är lagom bäst....

image123
Rudolf kommer från Whipper Snapper :-D

Ha det bra därute!
Kram
Chruss

Happy snowman!

Kunde inte låta bli...
Får man ett erbjudande så...SLÅR man TILL!
Hårt och skoningslöst innan plånkan hinner märka nått!
Jajemen!

image122

Stämpeln kommer från Whipper Snapper.
Texten är från InkyWings härliga kollektion av julstämplar från Angi-B.
Snöflingor och vante är chipboards...

Nu är det iallafall bestämt med familjen - vi åker till Karlstad på lördag. Då är det ju lite butiker etc öppet för maken o dotra och jag kan insupa atmosfären på mässan - manna för en stämpelgalning. Mums!
Hoppas ni kommer fram och hälsar eller vinkar!

Kram
Chruss

Vallmo

Hmmm, har snöat in på den där vallmon från Whipper Snapper tror jag...men jag gillar den so what?

image121

Och sen var det det där med julkorten...håhåjaja.
Kommer tid kommer råd eller vad säger ni??
Mina pumpor hamnade i scrappizbloggen - Malena hade valt det som gallerival - gissa om man är stolt!!!

Nu är det en vecka kvar till Karlstadmässan - har inte bestämt mej för vilken dag ännu - det visar sig...förmodligen blir det lördagen. Ses vi där f'resten??

Kram
Chruss
(som verkligen BORDE sitta med julkorten...)

Julkort

Hallå! Allt väl? Här regnar det - bläääh! Grannen har avverkat och alla dessa tunga långtradare och skogsmaskiner har gjort vägen lite skruttig. Först var det som att åka på en tvättbräda och nu efter allt regnande är det nästan så man känner sig som Grönholm och allt vad de heter när man slirar i kurvorna...haha. Men nu är de färdiga så nu ska grannen o maken fixa till vägen. Nån dag...

Har gjort ett julkort...utan glögg, pepparkakor och Gläns över sjööööö....det gick. Får väl fixa lite pepparkakor. Då går det nog bättre, tror ni inte det?

image120

Snögubben, de små snöflingorna och texten är från Hero Arts, ett clearstampset.

Ha det bäst!
Kram
Chruss

Åsså ett kort!

Efter att ha skriit en roman nedan måste jag ju ladda ett kort också!
NÅN ordning får det ju vara även på mej!

image119

Hoppsansa - dags att göra rent scannerglaset efter allt löst glitter!
Sorry girls!
Det här är en stämpel från Inkadinkadoo - gillar stämplar med gamla bilar.
Också - kanske man ska tillägga...fniss...

Ha det bra därute!

Hemlisar

Har vi det? Jaaaa, både snälla och såna som jag aaaaaldrig i hela livet skulle berätta! För då är det ju ingen hemlis längre....eller hur?
Så jag ska svara på den mjuka varianten efter en stafettpinne från Elisa.

1. Jag tror att om jag blundar så släcks ljuset automatiskt. Inte. Maken påstår detta eftersom jag ofta somnar ifrån böcker. Med lyset tänt. Joo. Sen kan jag helt plötsligt tända när han har släckt och hävda att jag inte alls läst färdigt. Nedå. Men jag fortsätter att sova.

2. Jag både snarkar och pratar i sömnen. Går i sömnen gör jag tackolov inte men jag har trillat ur sängen att antal gånger och hävdar envist att det var maken som puttade ner mej...

3. Jag hatar allt vad blodprover på mej själv heter! Andra är Ok, djur är OK och där kan jag ge själv. Men när det ska tas på mej...då...då går det I N T E. När jag väntade dotra skulle det ju tas en hel del och vad hjälpte det med världens gulligaste omtänksammaste syster? Näpp. Jag svimmade helt enkelt. Jupp. Senare försök har alltid tagit evigheter - antingen mår jag illa och börjar kallsvettas så de får avbryta för att lugna ner mej eller så försvinner varje åder som på beställning. De försöker med allt, höger- vänster-fingrar och tår höll jag på att säga. En gång skulle det tas för hälsoundersökning på jobbet. Jojo. Jag in på sjukhuset och deras specialavdelning. 14 nummer efter mej kommer svågern. Jo. När han är färdig går han förbi mitt bås och gastar - Sitter du här ÄN? Ja! Va 17, det går ju inte! *mutter*. Sen får man höra en lång harang om hur fort det går - till sist fick de mota iväg pratkvarnen.

4. Kedjebrev får jag ofta - i mailen - och jag gillar det inte. Förmodligen kommer det att ramla ner en himla massa olyckor på mej snart men va 17 -jag VILL JU INTE!!!!!

5.Jag är en pinsam morsa. Dotra kan inte ta hem kompisar och titta på film med mej. Jag somnar och snarkar...eller så får jag hysteriska skrattanfall. Pinsamt vettdu.

6. Jag går ofta och pratar med hunden när jag går med honom. Döv och blind för allt runtomkring mej. Så folk tror ju man är knäpp på riktigt när man går där och munnen går i ett.

7. Jag kan mjölka kossor!!! Jajemen! Innan jag hamnade som kontorsråtta jobbade jag inom lantbruket och mest med de små rara 'nötterna'.

Så! Nu är jag färdig! Har ni skrattat klart nu? Bra! Då taggar jag vem som helst av er som läser här - upp till bevis med era hemlisar!!!!

Kram
Chruss

Dra mej baklänges på en cykelkärra!

Här sitter man och ska läsa ifatt och försöka kommentera på alla ställen man missat nu under dessa intensiva veckor och helt plötsligt hamnar jag här  JAG! JAG har tillsammans med ett gång andra duktiga kortmakare blivit uppmärksammade idag på kortmakardagen! WOW! Götapetter vad glad jag blir - tusen tack tjejjer! Puss på er!

Har blivit publicerad i Ett Trykk också - det är inte tillåtet av fullt förståeliga skäl att visa de kort man har med i tidningen men jag kan nte låta bli att nämna det för det är så roligt!

Mmmm! Nu ska jag surfa vidare och sedan ska vi se om jag hittar pysselbordet...fniss...städa den hörnan har inte varit högprioriterat om vi så säger...

Kram på er därute!
Chruss
Lite livstecken! Jobbar på ...

med allt som pågår. Min DT-mamma Lisa släpper nya stämplar nu till mässan i Partille så det är full fart på oss i DT-gänget plus att jag har mycket på jobbet. Jag ska dock inte ner till denna mässan utan tar en av dagarna på Karlstadsmässan. Yepp.

I helgen var vi till Kopparberg och marknaden där. Mycket folk och mycket skvalande från ovan - så vi kan gott säga att det var en del att tvätta och torka efter hemkomsten. Men det var mysigt att komma iväg!

image510

Här har jag stämplat en av de nya stämplarna från Angi-B som Lisa har ensamrätt till. Jag gillar de där paranta damerna som hoppar och skuttar ...fniss...Bakgrunden är gjord med Faux mother of pearl-tekniken. Jag har duttat med pärlemoskimrande akrylfärg på ett glossy papper, sedan brayat (en hård gummivals som kallas brayer) regnbågsink från Kaleidacolor. Stämplat damen med StazOn, plus en bård uppepå från Technique Tuesday. De där rörelsestrecken eller vad man nu kallar dem vid hennes händer finns inte på stämpeln, de ritade jag till alldeles själv. Ingeborg tog nämligen ett jämfotahopp upp på pysselbordet - jag hoppade till - och kom emot det stämplade med ett lite streck. Sagt och gjort, då räddar vi det hela genom att dra lite fyndiga streck!
Visst har vi alla våra små knep när det inte går så bra men man bara inte kan slänga det...

F'resten...nu är det reklampaus!
Toodddeeeloooooooooo!
Titta in på Lisas företagsblogg! Där presenterar vi en hel del nyheter, både dessa damer, julstämplar och bröllopstema löpande nu ett tag framöver! InkyWings blogg.
Toooodddeeeeelooooooo!
Slut på reklamen!

Ingeborg? Jodå, hon sa purrrrrrr och tittade på mej, log rart och blinkade lite med ögonen så man säger ju kattskrälle rätt kärleksfullt trots allt...fniss...

Ha det BÄST där ute!
Kram
Chruss
RSS 2.0