Chans att vinna stämplar!

Kika in i denna bloggen, det är mer utlottning av härliga stämplar!Piratpippin föll jag för direkt!
Chansa du också!
Chruss

Lite allt möjligt!

Allt väl?
Här är det megastressigt, den här månaden är den värsta på hela året - jag kommer inte ens iväg på mässan *surar*.
Men, midsommar var kalashärlig, lite sol, lite regn och massor av god mat.

Hämtade ju hem dotra från ridlägret också - det hade haft det toppenbra och alla fick ett ridmärke 2. De gjorde en fin uppvisning och efteråt bjöds vi på fika.

Rävarna är här jämnt numera, varenda kväll är de och retar upp vovven. Katterna sätter sig tillsammans i fönstret och spejar...Ingeborg till vänster och Julle till höger. Svarta som natta...

Häromdagen hittade jag Julle i in/ut-korgen på kontoret...Nöd o näppe han får rum där. Sen får jag viss perforering av papper också...Där ligger han och snarkar och småpruttar hela dagarna ibland...sötnosen!

I helgen stämplade jag upp lite motiv och satt på uteplatsen och målade. Ska börja montera lite men det tar jag pö om pö.En äppelkvist från Prick-i-form.

Host...glömde bort att jag höll på här efter att ha mumsat jordgubbar med familjen....babblade så dant och sen landade jag i soffan och tittade på en film med Meryl Streep.
Så kan det gå...
Jag fortsätter ladda mera sen - tills dess, ha det gott!
Kram
Chruss

Ridskoleavslutning

Är det på G här och ridlägeravslutning. Här går det undan för den yngre medlemmen i familjen. Hon fick sin favorithäst och de startade med en 2 timmar lång uteritt - kan ju bara inte bli bättre.
Fast lite ont har hon i sin högra fot speciellt - hallux valgus är inte kul när man är så ung. Men utredningen har påbörjats så jag hoppas det går undan sen...

Ridskolekorten är med renen och hästen från Stämpelgården. Målat med promarkers och MCP. Och gödslat med blommor. Sitta och göra små rosor som Hattifnattan rekommenderade är ...alldeles för pyssligt...puh...

Vi har haft konsert här idag -2 ggr till och med.
Det är Oscar Muller and his Big BANG Band som truddeluttat.
Jag gillar det inte - man ska komma ihåg alla femtielva sladdar som ska dras ur och sen komma ihåg att sätta i alla sen så man inte springer runt och svär så förbaskat när grejjerna inte funkar...

Ha det gott därute vänner - take care!
Kram
Chruss

Nya stämplar!

Eva, en stämpelbästis i Malmö - hon och jag är rätt bra på att lura varandra att titta på sidor....som givetvis lockar till habegär...köp....dreggel osv i all oändlighet
Nu sist visade hon mej härliga stämplar här hos Carina, Och vad gör jag? Just precis - handlar
Jag har gjort ATC till en swapp med Finland som vi har på stämpelsnacket men de får ni inte se än. Nepp.Just precis så taskig är jag

Men detta bjuder jag på:Här har jag stämplat Moa 2 ggr, en på kartong och en gång på prickepapper. Klippte ut baddräkten och monterade på den andra biten. Målade med promarkers och MCP. Badmössan målade jag i en brun nyans och målade dit prickar efteråt. Bandet som sitter i skiftar mer åt rött än åt brunt ser jag.Här är Moa målad med promarkers och MCP, vita prickar på klänning och hatt samt att klubban har ett lager lack på sig som inte syns. Det mönstrade papperet har dragning åt lila inte åt blått.
Jämrans scanner.

Sen gjorde jag ett påskort!
Gjorde det som ett DT-jobb, och jag är verkligen glad för det.En liten vit påse som ihopvikt är 8*8cm och passade på ett 15*15 kort.
Hänglås, 2 gångjärn (minigrungeboard) och påse sprayade jag med glimmermist.
Insidan dekorerades med mönsterpapper och några stämplar,
Tagen färgade jag in med svamp och glimmermist.
Blommorna på framsidan hällde jag glitter i, först en klick scrappy glue sedan glitter.
Jag gillar verkligen de där nya Primablommorna!

Några klickbara bilder:
      

 

Ha en fortsatt bra helg!
Kram!
Chruss

Dayoooo!

Hallå hallå!
Datorn var inte sååååå sönder som supporten påstod, inte heller behövde vi installera om allt och inte hade jag behövt jaga nån som kunde hjälpa mej. Maken snubblade över en supportkille på jobbet (inte samma support även om det är samma företag) och han sa F8 och felsäkert läge.
Simsalabim.
Allt tillbaka.
Jag SKA installera externa backupen och ta kopior!
Men jag ska leva rövare också

Sen kom värmen - och då var det inte mycket med tanten...nä.
Sen kom problem med dotras fot och då var det ett härjande med den.
Sen flyttades även min blogg...
Idag har vi faktiskt fått hela 4 mm regn - fjutt alltså. Vi skulle behöva mycket mer - det är knastertorrt.

Men lite stämplat har jag iallafall fått gjort!Den här pippin alltså - blicken, bara den kan få mej att börja fnissa..
Pippin och texten kommer från ett fågelset från Inkadinkado - me like!Den här tjejjen är stämplad med memories teal på glossy - hon kommer från Köping, nä, jag skojjar, Crafty I och inhandlad via Köping! Jättehärliga stämplar!

På tal om pippis, Gunvor hade rätt, det var Från A till Ö och Varg jag tänkte på också. Var många ugglor på den tiden.
Här är det mest rävar - herr o fru. Käkat upp 3 av våra hönor - de små.....s........j.....röda liven!
*mutter*
Nu har det varit lugnt ett tag så vi får hoppas de är mätta....

Ha det bäst!
Kram
Chruss

Vilken härlig dag!

Det är varmt och skönt, slappardag!
Fast i ärlighetens namn vill jag ha lite regn - det är knastertorrt ute!
Pionerna blommar för fullt nu, hittade t o m blåklint.

Puh!

Igår satt jag och skrattade högt för mej själv när jag så ungtuppen nere på gården. Han har verkligen fullt sjå att hålla reda på tjejjerna. De gick i någorlunda samlad tropp där nere, farsan hans låg o sov vid lupinerna (ja, de blommar de med nu). Rätt vad det är ser jag ungtuppen komma störtande ,han stannar och stampar ilsket. Första tanken, räven, i o m en höna har försvunnit redan, jag reser mej upp när jag ser honom steppa fram till farsgubben och stå där och hoppar lite och kraxar. Sedan springer han ner på gårdsplan igen och hojjtar, varpå hönorna dyker upp från alla möjliga håll. Alla där. Sedan efteråt börjar jag fnissa när jag kom att tänka på den där gamla chipsreklamen ni vet med  ' Var är brudarna'? 
Tuppen påminde lite om det, förmodligen var han inne i hönshuset och då passade hela gänget på att smita, de var med honom fram dit och sen gick det fort. Kan ju inte finnas någon annan förklaring till hans hysteriska utbrott mitt på plan och fräsande åt farsan.
Ja dessa djur....

Det är väldigt varmt inne i vårt hus på övervåningen så det är lite svårt att sova. I natt vaknade jag för ett besök på toa och märker att fönstret var öppet - ahh, så skönt!  Sover så gott.
Tills jag nämnde det för maken i morse - där är man snäll och säger tack för att du öppnade fönstret. Åhh, jag skulle bara försöka få ut en fladdermus.....svarar han.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Det är lite svårt att få ''myggnät'' att sitta kvar, speciellt med katterna i huset som då hör fåglar och fladdermöss och sonika petar upp näten och går in och ut....inga problem att klampa omkring på taket inte, nädå. Inte heller att ta in fångsten och äta eller leka med.
Jag vet att fladdermöss fyller sin funktion men jag tycker iallafall att de är vedervärdigt äckliga.

När vi ändå är inne på djurfronten så kommer här ett kort med en uggla från High Hope - föll för honom direkt, han påminner om Jakob Uggla i Fablernas värld!

image247

Målad med promarkers och duttat med chalks.

Sen har datorn gått sönder IGEN! Jag blir.....TOKIG. Nu ska vi se om vi kan häva detta (företagshempc) sen ska jag köpa en i en affär. För nu är jag sur!

Ha det gott i värmen!
Kram
Chruss
RSS 2.0