Dagens ros!

Går till alla läsare av denna blogg :-D

image27

Kram på er!
Chruss

Vårkänslor!

Här kommer resten av nattens skörd...
Solen har tittat fram här hos oss så nu ska jag o maken njuta av en kopp kaffe här ute - det är konstigt, jag är ingen kaffemoster längre men en kopp kaffe ute på trappen, det smakar så himla gott!

image23

image24

image26

Visst är hon söt den lilla tjejjen!

Ha det bra där ute - skriv gärna en kommentar när ni kikar förbi, det är så roligt!
Kram
Chruss

Formel 1 i pysselverkstan'!

Jajamensan - nu tog jag fram en samling helt outstanding men så ljuvliga stämplar från Joanna Sheen - hoppas ni kommer att njuta som jag gör - kommer fler i morgon!

image20

Stämpeln består av både ros och text. Har målat med distresser och runt rosen är det weathered wood.

image21

Visst är parveln söt! Nallen i högsta hugg....

image22

Mitt hjärta smälter för den här stämpeln. Påminner så mycket om min egen dotter med den där första babymjuka borsten - ''kan sälv''

Glöm nu inte att ställa fram klockan!
Nattkram
Chruss

Bebisar och krabban!

image18

Mycket bebisar blir det...yepp!
Här har jag liftat iden med scrapstämpeln från Petra, min sitter fast i bandet. Både den och bebisen kommer från InkyWings.

image19

Ja, nu måste jag ju göra nått med den här söta krabban. Egentligen borde jag göra ATC till en swap men icke sa Nicke. Det gör vi sen, nån annan dag när sola skiner... :-D
Men nu har hela huset gått o lagt sig så jag borde jag med göra.
Idag tappade dotra en tand....eftersom vi åt fläskpannkaka så trodde jag det var en broskbit som satt på fläskbiten och sa till henne att ge den till vår hund....varpå dotra tjuter: Ge Lufsen min TAND???
Jaja, inte så värdsligt då...hmm...
Kram på er!
Chruss

Badkille

image17

Hallå hallå!
Här är jag!

Värst vilka fesiga färger det blir i scannern....Nåja, killen/tjejjen kommer från Whipper Snapper, den runda textstämpeln från InkyWings.
Kommer ni ihåg de där cowgirlskorten jag gjorde? Jag chansade lite och mailade Oxford Impressions och visade mina kort - vips så hängde de i deras galleria! Gosh, vad glad jag blev!!!!
Här hänger de!
Jag har ett kort till hängandes i en galleria hos Stampsmith , scrolla ner en bit så hänger Myrna och George där och dinglar. Yay!
Så, jag tycker ni där ute också ska maila kort ni gör till butiker eller bloggar. InkyWings publicerar kort i bloggen och i album, en del företag har publiceringspriser etc, men...bara det att just jag/du/vi får ett kort upphängt är så himla kul! 
Ett Trykk har ofta svenska bidrag med - så prova!!! Det kan ju bli just ditt kort som får vara med och jag lovar, man blir så stolt så!!!

Kram på er!
Chruss

Ahapp, på G igen!

image14

image15

Hallå hallå!

Jag är bedrövlig - tiden runt månadsskiftena går i ett, sen efter det ska man städa upp och sortera allt man hållit på med. Jag hinner inte stämpla och genast kommer den där gnagande saken på ena axeln.....de glömmer dej, du hinner inte...bla bla bla. Någon annan som har samma filur?

Det översta kortet är en kär teknik, ni vet, måla stämpeln med pennor eller vattenlösligt ink, spraya med vatten eller huffa lite och stämpla. Jag tog grovt akvarellpapper den här gången, tyckte effekten blev så fin.

Igelkotten från PB är inte ny men jag tycker om de där filurerna! Har ni sett de nya stämplarna? Speciellt brush stroke-serien - de är helt super!

Ha det gott där ute i cyberspace!
Chruss

Datten med fritt val!

Jag blev ''dattad'' av Gunvor men känner inte att jag har tid just nu att vidarefodra så om det är någon som känner sig utmanad att ta frågorna är ni så välkomna så! Int' är jag kinkig int'.
Det handlar om att beskriva saker om sig själv som ingen annan vet eller kanske inte heller vill veta?

1) Jag stämplar - skapar egna kort trots att det går att köpa hur mycket som helst ute? Alltså är jag egendomlig...

2) Jag har siffersinne, jobbar med ekonomi visserligen men jag är väldigt bra på att hitta avarter.

3) Jag har ett brinnande intresse för dagens skola och ungdomarna som blir så utsatta för allt mellan himmel och jord medan vi vuxna inte säger ifrån....

4) Är envis som en åsna när jag sätter den sidan till.

5) Jag tycker rysligt illa om vissa glesbygdsmentaliteter som råder överallt, dvs är du inte av fin börd har du inget att säga till om, folk som fryser andra ute bara för att de tycker att de är bäst. Att folk inte ser de som faktiskt gör mycket gott och är hjälpsamma men inte har en mun som går som en lammrompa och framhäver sig själva.

6) Jag har massor av humor inom mej!

Ja, nu får ni nappa bäst ni vill.
Ska försöka åstadkomma lite kort så det kommer lite liv i bloogen - ute regnar det men snödropparna är på G igen (de tittade fram redan vid jul).

Chruss
RSS 2.0