Ludde och årets rally!

En hälsning från vovven som uppskattat alla kommentarer
Han tass är helt OK nu, det är fullt ös medvetslös som gäller ute just nu - så skönt att det läktes fort och bra!För tolfte året i rad arrangerades Lista Traktorrally och som vanligt hade de tur med vädret! Helt underbart varmt och gott. Som maka till en av de som står för arrangemanget så får man åka först och det är gött - man slipper allt damm!


Våran grålle!Intervju strax före starten.

Traditioner är till för att hållas!

Ha det gott!
Chruss

Första bloggkortet

Har sett det lite här och var men har minne som en teflonpanna just nu så jag tar det sista stället och det var hos Gunvor.

Hjärtliga bananer

Februari 2007 kom jag ut ur garderoben som bloggare och då var jag väldigt glad i Whipper Snapper - vilket jag fortfarande är iofs. Bara stämplat och målat och använt gul floss som nån slags babiansnöre/lian/hjärtetråd...

Traktorrallyt igår var kanon - helt underbart väder och tror ni jag lärde mej, nä. Fru Signallyse det var jag det...
Bilder kommer här så småningom. Idag har jag mest slappat, det har regnat till o från.

Ha det bäst!
kram
Chruss Rödlyse

Chruss proudly present:
Chruss!
Haha! Jag trodde Puck skojade med mej när hon berättade detta på facebook, att Vilda stamps hade kossastämplar....
Och att den dessutom var döpt efter mej!
Plättar vad glad man blir, hon är ju helt underbart söt och go! Ritad av duktiga Carina som dessutom är DT hos Vilda Stamps!
Så löp o köp en Chruss nu...

Ha en fortsatt bra start på helgen - imorgon blir det traktorrally igen!
Kram
Chruss

Diverse - träff och ledsamheter

Vi börjar med det roliga!
Träff i Ärla med Malin o Miis och en helt underbar träff. Stämpelkompisen Gunvor var där och en himla massa andra gobitar!
Finaste vädret bjöd de på, inspiration och varm lokal!

Här är lite alster!


Den här gjorde jag till snabbutmaningen - tycker den här med sitt gamla stuk på motivet från Penny Black är så söt!
Jag ska lacka en del saker på planet - ville inte göra det igår med tanke på att det kan åka ihop med nått annat kort etc. Jag sitter i andra tankar och plockar undan. Många gånger det hamnat lack och glitter på helt andra ställen än vad jag tänkt från början.Här är också en ny PB-stämpel, den liksom den förra är målad med MCP.

Så, nu går vi över till avdelningen kladd...Här körde jag med en mall från Tattered angels direkt på kortstommen - sprayade med svart glimmermist från Heidi Swaps 4-pack. Stämplade Octoberstamps underbara collagestämpel.
Kikar man i Tattered angels blogg, Youtube eller hos Engströms så kan man se massor av tips hur man kan använda glimmermisten.


Här sprayade jag med Memories mist och stämplade med medföjande dyna, fjärilen från Inkadinkado och texten från Prickiform.  Satte lite halvpärlor på den stora fjärilen och limmade dit 2 mindre fjärilar.

 Närbild på fjärilen.Nu körde Gunvor och jag lite distressrutor - fast jag sprayade ju glimmermist på mina också.
Stämpeln är från Penny Black.Samma stuk här fast här fick en grungeboardswirl en omgång med glimmermist innan den hamnade på kortet. Även denna stämpeln är från Penny Black.

Avdelningen ledsamheter 1
Ludde skar sig i tassen på glas inne i stan - det läker bra men han har ju haltat omkring.
Jag blir så grinig på folk som måste krossa glas hela tiden - kan någon berätta VAD det är som är så roligt med det egentligen??? Visst, det är inte trevligt att kliva i hundbajs (VI plockar upp efter vovven) men hur trevligt är det med ett skadat djur, kanske ett litet barn eller vad som helst? Det går inte att jämföra hundbajs med glas ens.

Ungen trillade av från kusen och fick tillbringa halva natten på akuten. Hon anser sig stå över det mesta och vägrade ha säkerhetsvästen men efter röntgen och kontroller så släpptes hon hem. Bara öm i hela kroppen. Vad som hände? Hästen ville inte hoppa men det ville hon så då delade de på sig.
Sånt går också.

Avdelningen ledsamheter 2
Inom min hobby pratar vi då och då om det här att lifta (kopiera någon annans alster, kopiera delar av det etc) och att man då ofta skriver att ,man hittat den hos YY eller bara om man sett den men för sitt liv inte kommer ihåg var så skriver man en liten rad om det. För det är så ibland att man surfar runt och ser något och man gör likadant utan att tänka sig för - det är lätt hänt, man ser så mycket fint överallt och kommer man ihåg var tycker jag verkligen man ska ge cred till personen i fråga eller skriva att man sett det på nätet eller i ett forum.

Man kan köra fast i sitt skapande - det händer ju alla - och ibland kommer man igång genom att helt enkelt kopiera ett kort och så kommer lusten farandes. Det händer mej också, jag laddar dock aldrig upp sådana kort.

Så när man ser någon som har c&s (copy and steel) ett alster på min blogg utan ett ge cred för fem öre, då blir jag faktiskt väldigt ledsen och besviken! Tycker man att man står över vissa personer som i det här fallet mej då och inte ger cred - det känns faktiskt! Även jag är en människa, även jag kan behöva ett värmande ord ibland.
Det handlar inte om att just mitt kort var fint eller att någon kunde göra ett precis likadant utan det handlar helt enkelt om hur man uppför sig. Jag har också känslor!

Visst är det en sammanhållning, pakter och klubbar och allt vad som finns men det bryr jag mej inte om. För 99,9% av de jag träffat IRL eller 'pratat' med på forum och snack och allt var jag hålls är helt underbara människor som delar med sig av tips etc. För även om man härmas så har man i grund och botten sin stil som är helt unik.
För min spontana reaktion när jag såg det hela var att stänga ner bloggen helt men, det är MIN blogg, det är MINA bilder, det är MITT liv - det är mest synd om den som kopierar egentligen.
Men ger man cred - då är det jätteroligt!!!!

Nu ska jag packa upp lite pyssel sedan igår - ska på träff i Kolbäck också, sen tar nog många sommarlov.
Det är så otroligt grönt ute - maken klippte gräsmattan idag - jag pratar mest allvar med allt grönt som bara dör här inne.
Nån som vet vad det är för fel på påskkaktusar som bladen bara skrumpnar på?

Ha det bäst!

I pingst är det vårt traditionella traktorrally och vi har beställt väder! Fint väder!

KRAM!
Chruss
RSS 2.0