Kolbäck igen och reklam för tävling m m!

Jupp.
Igår var det Kolbäcksträff - började med snö och snorhalt mellan Kvicksund-Strömsholm och Kolbäck. Men tar man det lugnt så kommer man fram!

Fick lite gjort...


Whipper Snappernalle...Just nu när det är blött och skitigt ute så längtar jag verkligen till våren!!!Whipper Snapper fågelholkar och textstämpel från det där...uhum....ja...ni vet, dodley factory eller vad det nu hette..Memories från 7Gypsies och textstämpeln...jaaaa, alltså...det är ett tecken på att man har en del va...orkar inte gå och leta...fniss...
Ghost shapeen är målad med alcoinks.

*trumvirvel*
Det är tävlingsdags hos InkyWings!
Skynda!!!

Sedan har Lisa fått hem band som heter duga , kolla in läckerbitarna:

Plus att hon - för att fira 8-årsjubileum -  har lite festligheter i butiken!

Nu ska jag ta lite glass!

Kram
Chruss

Ps Ludde mår bara bra! Igår när jag varit borta hela dan och kom hem såg jag verkligen hur mycket större han blivit på den vecka han har bott hos oss. Igår morse när det snöade och låg 2-3 cm på backen visade han verkligen vilken ras han är, han toksprang och hoppade hej vilt.

Nästa låda, award och Ludde

Det kom lite snö här idag, tung blötsnö men det stoppade inte en riktig polarhund inte. Han for och skuttade, hoppade som Stefan Holm, och var jätteglad. En snöboll som han lyckades bära om kring hel ett tag innan det stora utskällningen började så snöbollen växte och växte och han tillslut inte fick in den i munnen gjorde honom lite fundersam men med en valps energi lyckades han få den i smådelar igen.
Ja...kameran låg inne...suck.
Annars är han pigg och glad, leker med den ena katten och det börjar bli lite framsteg med katt nummer 2 också.
Däremot har huset börjat läcka lite...

Husses mage....

Har hunnit till lådan med Hero arts nu. Köpte en del i början av stämplingen, köper fortfarande lite då och då men nu är det samma sortiment överallt tycker jag. En del av deras collagestämplar faller mej i smaken iallafall.
Trädde flossen genom knappen och blomman


Bankade ut en pärlhatt och monterade. Ja...det gick åt 2 innan jag tog det lugnt med bankadet - jag slog för hårt...host...

Av söta Carro har jag fått ännu en award - .
Som i förra inlägget - ta åt er alla!

KRAM
Chruss

Nu!

Nu ska jag ta tag i gamla synder.
Gunvor utmanade mej med att skriva upp min önskelista - den tar vi repris på till nästa jul istället...
Av goa Ingela fick jag den här awarden:


Nu är det också ett tag sedan - rodnar djupt av skam - men jag hoppas ni förlåter mej!
 Av goa Carina fick jag den här awarden:Jag blir så glad och stolt över alla utmärkelser jag får - ni är så söta!!!
Fast jag erkänner rakt ut - det ÄR svårt att dela ut, jag tycker om så många människor jag träffat i pysselvärlden, både in real life och i bloggar/forum och mail.
Så jag vill att alla som vill ha någon av dessa awards - ta den, och länka till mej. Var inte blyga! Ni är duktiga -everyhopa!!! Snälla, goa, rara, pyssliga, vänliga osv osv.
Alla era vänliga ord när vi var så ledsna hemma var som bomull för själen - jag lovar att jag sög åt mej allt! Jag behövde det verkligen - jag kunde i min tur sprida lite glädje här hemma. Det var tungt, det är fortfarande tungt men allt börjar kännas bättre.
Kramis!

Sedan fick jag ett ryck när jag såg en tjej som i sin blogg tagit fram en stämpel från stenåldern som hon sa, en av de första stämplar hon köpt. När jag stod i vrån och tittade på Sturehurtsarna jag har mina monterade i så....tänkte jag som så...varför inte ta en låda i taget, blunda och bara sticka in handen och ta en stämpel och göra ett kort? Arbeta mej igenom låda för låda...? Sagt och gjort! Jag har mina monterade sorterade efter tillverkare - tur det, annars skulle det bli träligt när man kom till lådan med alla löv, kossor eller snirklar och snurklor...haha...bra enformigt. Bättre med spridda skurar liksom.
Den första lådan hoppade jag raskt över, där var det bara alfabet....
Andra lådan fick jag träff på de här två:Zebran kommer från Anita's. Här provade jag dessutom min nya hörnpunch från Carl. Såg den för länge sedan på ebay men tappade bort den. Och söka på punchar där , då får man ju svar därefter...Nu hittade jag den i en webshop overthere och handlade raskt!Den här stolen är faktiskt monterad och kommer från Paperbag Studios. Annars brukar jag mest handla omonterat där.
Stämplat på glossy och svept bruna distresser härs å tvärs.

Vad säger ni - ska ni ta fram lite gamla stämplar och gå loss? Berätta när ni gör det så ska jag titta in!

Kram
Chruss

Här kommer lilla Ludde håhåjaja..

Idag var vi iväg och tittade på vår lilla valp igen.
En aning tveksamma p g a att det var kallt! Riktigt KALLT! -23 grader på natten och runt -16-20 när vi for.
Men trippen gick bra.

Det var så otroligt vackert ute, blå himmel och gnistrande snö (det snöade lite i lördags).Att fota valpar som blivit små individer som skuttar, busar och far är inte lätt. Syskonen är bara 4 st men när de far runt tror man de är 3 gånger fler. Plus att vi själva var framme med händer och fötter ibland.

Här kommer iallafall vår nye blivande familjemedlem:Här sitter han o kikar in sin blivande lillmattes hår, en massa som hänger och slänger och lockar till funderingar...Här klättrar han på husses ben...

Och det ÄR jobbigt med alla människor, intryck samt syskon så sömnen kommer fort...Men det är så härligt att se dem redan som små och se hur de utvecklas.

Kram
Chruss

Gott Nytt År!

Tack för alla goa hälsningar och awards! Ska ta tag i att gå igenom allt och länka så fort jag bara hinner.
Det är mycket på jobbet och jag vänder baske mej på varenda dygn jag kan.

Vi har varit och tittat på valparna 2 ggr - de är så underbart goa (yapp, ALLA valpar är goa!). Visst stannar vi upp och minns Lufsen med jämna mellanrum och det kommer vi att göra länge till. Så är det.

Dagen före nyårsafton firade vi bröllopsdag med thaimat. Nyårsafton här hemma. Inga raketer dock, vi tittar på andras raketer vi......

Jag har städat pysselvrån, monterat alla stämplar jag haft liggandes, städat undan julstämplar och julpapper (jadå, jag har för minst 10 jular till ...host...) skurit cardstock, plockat och plockat...

Jag har dock kommit ur låsningen och äntligen gjort ett kort!
Dubbelbottnat - dels en inbjudan att kolla baddräktsmodet 2009 - dels en uppmaning att se lite hyfsad ut till beach -09. Haha...det ska börjas i tid...Jag har slutat ge nyårslöften för jag bryter dem raskt dagen efter...ska göra ditt eller dutt.....
Bättre med listor och kom-i-håg.Damen kommer från Stampsmith , Beach är stickers med havstema och 09 är rubons. Papperet är från Crate.

Stor kram på er 'everyhopa'!!
Chruss
RSS 2.0