Nope! Jag lever!

Puh, säger jag bara.
Vi har haft hempc via makens jobb. En s k SK-Tdator säger jag, inlämnad 3 ggr och diverse bök däremellan. Så när det avtalet gick ut nu så sa vi att den ska vi ha gratis dårå. Minst. Eller några hundralappar på sin höjd.
De skulle ha över 4000 spänn för en dator som är 3 år gammal och mer eller mindre kapputten!!!
ALDRIG.
Inte heller fick man köpa delar, typ skrivare etc utan allt eller inget.
= INGET!

Så förra veckan började vi med att nosa runt lite på dator. Och det var halva makens företagskamrater också. Puh.
Vi fick tag på en i Västerås. En som stått uppackad. Tror ni inte klårfingrade människor hade varit på den trots allt? Tillbaka med den alltså och de fick fixa den. Fick vi ett trådlöst kort som plåster på såren.
Det är Windows Vista i den och en kupong att ladda ner Windows 7. Stööööön...
Jag hatar sånt där, det skiter sig alltid nånstanns då.
*muttrar*

Men! Maken petade in den disk som kraschade i gamla datorn på nytt i den (här sätts inget in i den nya fick han klart för sig så han fick allt peta i den gamla) - och tro det eller ej men jag lyckades under stor vånda (han förde ett sabla liv - datorn alltså, inte maken) hitta mina gamla foton!!!!
HURRA * 4!

Men det har gått lite tid - har inte hunnit göra några kort, bara handlat. Köpt lite av Majas nya julpapper, vilken underbar kollektion!!! Jag tycker verkligen om de papperen! Var in till stan och köpte en blus så du galopperade jag in på Panduro också. De är inte speciellt billiga på papper och en del är lite kantstötta av ovarsamma händer men de hade en del fina julpapper.
Sen köpte jag via auktion på pysselnet - till förmån för Rosa Bandet - en platta julstämplar från Stämpelboden. I sådana saker har jag inte alltid någon övre gräns för vad jag ger. Det går till cancerforskning och då är det värt precis hur mycket som helst!
Lite whiff of joy...bl a.
Hmm...

Imorgon ska vi åka och lämna Ludde hos hans uppfödare - unge herrn ska vara på pensionat när vi åker till Island. Jag har redan börjat sakna honom, inte klokt alltså. Och vem ska jag ha att ligga på mina ben eller tätt tryckt intill mej när jag sover när ingen herr Julle katt följer med? Vem ska gå fram och tillbaka på min kropp och akupunktera mej som moster Ingeborg? Suck...Nåja, jag misstänker att veckan kommer att gå rasande fort....

Missade mässan i Karlstad också - det är så himla mysigt där. Lisa och Marie skulle släppa nya stämplar och alla människor? Pja. Det går väl fler tåg.

Så keep on rockin' - I'll be back!
Kram
Chruss

Herrfallet

 här!

Igår var vi på utställning som Svenska Polarhundklubben anordnat. Jag kom etta i kvalité och tvåa i konkurrensen så jag gick inte vidare. Var för långhårig...

Men vad gör det? Matte sa nått om domaren...men det roligaste var att få träffa min lilla goa MAMMA!!! Och en av mina systrar!!! Och Cezzan, en tik syrrans matte och husse har på foder. Ujuj, vilket pussande, sniffande, hälsande och vad vi babblade!!! LJUVLIGT!!!!

Här sitter de där 3 brudarna och väntar på mej....

Matte gillar inte att vara med på bild men ni ser mej va?????


Min allra käraste syster Zenita!


Min lilla goa mamma!

En sak förstår inte jag.
De ska åka till Island.
Där det är typ kallt...
När husse är en sån fryslort?


Ingen av oss kom till finalen så vi packade ihop och åkte hem. Somnade direkt i bilen. Väl hemma så for jag iväg och skitade ner mej innan jag och husse stupade på uteplatsen och sov ut.
Matte - hon hittade en utställning till hon! Men den gillade både matte och husse skarpt så det lär nog bli fina fisken.
Det är 2 tjejjer som har som examensprojekt att anordna en liten hundutställning av ett annorlunda slag, alla intäkter går till Hundstallet i Sthlm. Såna saker gillar verkligen matte!! Ingen traditionell utställning utan bara för den goda sakens skull!
Här kan ni läsa mer om dem! Fniss...upptäckte att de skriver om oss också!

Nu ska vi åka på marknad!
VOV!
Blöta pussar - Ludde

Jordfräs

Modell : Samojed
Artikelbenämning : Ludde
Årsmodell : 2008 (senare hälften) 

Uthyres mot betalning i form av tuggben och lever.

Chruss

 

Kort

Har haft dessa klara ett tag men inte haft tid att ladda upp.
Har varit väldigt trist väder här, kyligt hela veckan, det är faktiskt skön frisk luft, klara färger och ett riktigt polarhundsväder...fast nu i helgen har det bara regnat....

Här har jag testat en teknik från ett nummer av craft stamper.

Den lilla rektangeln är en stämpel från hero som jag har inkat in med perfect medium - den dyna som följer med i paketen när man köper perfect pearls. Det går bra med watermark också - MEN! Dynan måste vara väl blöt annars funkar det inte så bra. Det torkar för fort.

Stämplade in och borstade sedan perfect pearls över, även där går det bra med andra liknande media, finns ju en uppsjö. När det var klart så tog jag blomdynan - det bör vara en bold stämpel, dvs inte en med mycket fina linjer etc för det kommer inte att synas så bra. Inka in även den stämpeln med perfect medium och ''stämpla'' på den ruta du har färgat in. Tryck hårt och håll kvar en stund. Sedan borstar du försiktigt pearls över det som är utanför rutan så får du ett annorlunda motiv. Lite resist över det hela. Glöm inte att spraya hårspray eller fixativ så smetar det inte ut sedan.


Jag fick ett reklampapper för länge sedan från posten med 4 st frimärken(bara exempel) som satt på ett blått papper med ett skepp i bakgrunden.Så jag stämplade en stämpel från crafty indivuduals (köpt hos Hobby och Hantverk ) satte dit eyelet och band i toppen. Ett av frimärkena tog jag distress vintage photo på och satte under en bit OH och häftade fast. En bit spets fick också en omgång av distressen. Ett runt klistermärke med ordet trip i ena hörnet med en halvpärla på samt 3 halvpärlor på ena sidan. En båtcharm...en blomma med brad i mitten och en snurkla på ena sidan av kortet.Här har jag lekt med akrylfärger på OH. Syns inte så bra tyvärr men jag klickar ut färg på ett OHpapper, lägger ett annat mot och drar av det sakta så att färgerna blandas. Har använt rosa och babyblått. Stämplat ännu en stämpel från Crafty Individuals och monterat på rosa och blått. Blomma med en plastfjärilscharm.

 här!
Har inte tid att prata, har hjälpt husse att sanera i växthuset och eldat lite sopor. Dessutom skulle jag kolla vad som fanns i backen på ett ställe så jag tog på mej rollen som jordfräs så att husse skulle slippa det. Så just nu ligger jag på trappen för att få av mej värsta skiten. Matte har gjort klart för mej att jordfräs får jag inte leka på fredag - då blir hon V-A-N-S-I-N-N-I-G av någon anledning. Utställning på G. Då ska man vara vit och fin. Hjälper inte ett dugg att man kan visa att man är en arbetande hund också. Nehe. Det duger inte alls det.

Ha det bäst everyhopa!
kram
Chruss o Ludde

RSS 2.0