Gott Nytt År på er alla goa stämpelvänner!

Man får slå sig fram till datorn numera, dotras bärbara har för dåligt grafikkort till SIMS-spelen. Vad gör en händig ung dam då? Just det - hon tar helt sonika mammas dator..hej å' hå.
Ska kolla upp grafikkort sedan men det är ju ett helt företag...pust.

Annars har det varit bra här, dåligt väder men det är vi inte ensamma om, idag är det dock ett par minusgrader och en friskare luft.

image159

Ha nu en underbar nyårsafton - vare sig ni firar hemma eller i dansens virvlar så ses vi nästa år!
Stor kram på er ALLIHOPA!

Chruss

Till er alla....

från oss alla....
En riktigt GOD JUL!

image158

Kram
Chruss

Räven ska ju raska snart...

och den lille rackarn har tjuvstartat här hemma...för ett fasligt liv dessutom...och har återigen snott lite av Lufsen leksaker!!!! Ja, han kommer in på tomten och traskar iväg med nått av Lufsens pipleksaker här. Jag brukar hitta dem när jag är ute på svamppromenader ... Nåja, han ska väl leka han också.

Lite kort!


image153

Mmmm, visst är hon för söt! Det är de nya Papiliostämplarna! Prisma,  tusch och promarkers.

image154

Här ska det åkas...Whipper Snapper! Målad enbart med promarkers.

   
Whipper Snapper     Heindesign     Whipper Snapper

Nå, har ni handlat färdigt julklapparna ännu?
Jag är väl halvvägs kan vi väl säga..ja...jo, det är jag. Värst att hitta något till maken som påstår sig ha allt. Suck. Strumpor har han iallafall..fniss. Nåja, det ska nog gå att hitta nått där, inga problem bara man kommer iväg ut på stan så.
Dotra är det inga problem med, tvärtom, hennes önskelista är 15 mil lång nästan. Nä, jag skojjar! Men om man tar alla småbitar så blir det en del. Och allt är livsnödvändigt. Hon lovar att vara så snäll så...känns det igen? Nu har vi inga problem med dem där damen så det blir nog bra när det är färdigt!

Jobbet knallar på, inga mer resor resten av året ser det ut som iallafall. Jobbar mellandagarna och direkt efter nyår blir det hektiskt ett tag med en massa flängande. Så då hoppas jag på bra väder.

Ha det gott där ute i natten!
Kram
Chruss

Papilio

De underbara goa stämplarna finns att köpa här och en blogg finns här....
Steffens säljer utanför Norge...i bloggen läste jag att det skulle komma mer nästa år...yay!
Löp å köp :-DDD

Nattkram
Chruss

I år ....blir det till att köpa lite julkort också...

Jag hinner bara inte längre, så är det. Givetvis har jag stämplat ett par som kommer att nå några men resten...släkt och sådana där man träffar knappt en gång om året - de får köpekort i år. Det är inte värt stressen längre. För det där med att börja runt sommar - höst -senhöst - november....sprack! As usual.

Den här veckam har jag fått lite underbara saker i min brevlåda som jag bara MÅSTE visa er!!!

Aud, en underbar stämpelvän i Norge skickade mej flera stämplar, jag föll som en fura för de här små underbara liven när jag såg dem i hennes blogg, lilla Anna, Ole som ser lite fullisjutton ut och lilla ängeln Sigrid!

  Klicka på bilden så får du upp en närbild!

Elisa, skickade ett så underbart fint tulpankort:Sen kom det ett julkort med en liten sak i från Eva F, helt underbart fantastisk kort:Ni ser den lille valpen som är på egen utflykt från morsan och matte? Det var så mycket fina detaljer som inte syns här, lack, glitter och ''snö''. 

Ett stort varmt tack till er alla 3!

Satt och plockade lite vid stämpelbordet och hittade 2 saker som jag för mitt liv inte har nån användning för så jag tänkte raka bort de här 2, tillsammans eller en och en - bara hojta i bloggen så ordnar det sig. OM nu någon har användning för de här superamerikanska sakerna........Imorgon ska vi på teatern, dotra har dansat ännu en termin och det är avslutning med 2 föreställningar. Ska bli kul att se vad de hittar på, de äldre är otroligt proffsiga och tävlar en hel del. Det går snabbt, det är rytmiskt och helt underbart att titta på!

Och ni där ute!
Ha en underbar andra advent!
Kram
Chruss

 Ps! Glömde! Globen - det var helt underbart! 2 av föreställningarna satt vi på rad ett - inte sååå bra med ett räcke, men häftigt, man hoppade ju med liksom...... Frihetsdressyr med en fransman och hans hästar - ahhhhh,. ni skulle ha sett detta! Jag RÖS av upplevelsen.  Det är samarbete och förtroende när det är som bäst! Hoppas de kommer att visa lite av det i teve. Annars hade Lisa laddat upp lite bilder!
Men urk för att åka tunnelbana tillsammans med halva Globen på natten....det var som man var i Japan där de trycker in folk bokstavligen i tågen...brrr.
 
RSS 2.0