Jag tror på sommaren

Jag har iallafall njutit - glömt att ladda här, totalt! Jag skäms!
Njuter av värmen, solen och att kunna ta ett dopp. Av blommorna och allt det gröna, även om jag nyser som en gnu. Vi är husvakter och på kvällen är det svalt att ta en promenad eller på morgonen. Runt lunch är Ludde seeeeeeeeeeeeg som gammal kola. Han har fortfarande mycket päls och vill inte gå lika fort som matte - helst vill han nog bli skjutsad i skottkärran...fniss...


En ljuvlig pion!


Sommarblomma!


Gurkorna växer och frodas, i midsommaraftonens sallad var det gurkpremiär! MUMS!
Hoppas vi klarar oss från spinnkvalster i år...peppar peppar...!Fläder - vi har inte druckit upp förra årets saft ännu, så vi får se vad vi hittar på, om det blir saft eller inte.Ett kort!
Det är en digistämpel från Whiff of Joy som föll mej i smaken. Finns här, scrolla lite och titta på vänster sida!
Har inte sett något slutdatum...

Ha det gott i solen!
Kram!
Chruss

Hoppsan - tiden går fort!

Mors dag, mycket på jobbet och hemma i trädgården så jag har bara gjort DT-kort.

Men fotat lite.

Mors dag blev jag firad med fika ute på Strömsholm. Prata om att digga läget när man sitter och mumsar och det rider förbi lite folk då och då. Precis i min smak!!! Tror jag har sagt det en gång förut men det är ju bara en liten repris i såfall...Det är ett ställe vi återkommer till numera.


Slottet i all sin prakt!

Den här helgen har vi rensat ogräs (jag tycker inte om kirskål....) planterat ut i växthuset - gurka och tomat, planterat ut lite sommarblommor. Får se hur det går i år. Förra året var Herr Ludde lite busig och hade ut alla blommorna i en låda....*mutter*....men så söt som han var så går det inte att vara arg på honom någon längre stund.
Vi har haft besök av räven...i hönshuset...suck. Ett antal hönor strök med och Ludde undrade så varför den där fyrbenta vovven inte ville leka med en charmknutte som han...Ingen var hemma när det hände så. Nåja, några rävungar blev nog mätta.Lilla räven...hoho...komsikomsi!

Jag fick en present idag - en födelsedagspresent 2 månader i förväg...


Fniss - just det! En traktor! En grålle med hytt.
Den håller maken på att ta bort här på bilden för jag ska köra nedcabbat jag...
Just nu fungerar den inte men maken är duktig (den har stått stilla väldigt länge därav svårstartad) så går det så går det, annars fixar jag nått annat sa maken. Tanken är att jag ska köra med i rallyt nästa år...

Ha det gott i värmen - säger hon som somnade på uteplatsen och ser ut därefter ..haha...

kram Chruss
RSS 2.0