Varmt tack och en önskan!

TACK alla ni för era varma hälsningar, julkort m m. Det värmer våra hjärtan här hemma!

Vill nu i sista minuten önska er en riktigt GOD JUL!Kram!

Chruss

In memorian

Ja, det gick inte. Han var mer sjuk än vad vi och veterinären någonsin anade. Cancern tog hans liv 2008-12-17 och livet är just nu inte ett dugg roligt.
Överallt hör jag honom fortfarande, jag ropar på honom, vi gråter och sörjer vår älskade vovve. Minns alla hans upptåg...när han ylade efter att ha mumsat pannkakor som han älskade, retade upp en älg till den milda grad att hon tog sig in på tomten, alla hans pipdjur som brukade få skäll eller som jag hittade ute i skogen när räven tagit dom...hans kamp mot att få gräva ner korvbröd och ostmackor överallt på tomten, hans blöta pussar och glada leende...alla hans synpunkter när vi skulle åka bil som han älskade så...han fattas oss!Vi har nu en ny valp på gång av samma ras. Vi kan inte leva utan en hund - det är bara så.
Pysslet är inte så speciellt roligt och jag tar dagarna som de kommer.
Men jag kommer tillbaka - när det förhoppningsvis inte gör fullt så ont längre.

Kram på er!
Chruss

Rudolf med röööööda muuuuuuulen!

Haha, där fick jag in ett muuuu också!
Sorry för lång tid här men det har snurrat på så in i baljan! Det var Globen - i 3 dg , passade på att hämta ut mitt presentkort från Pyssloteket, ränna runt i stan med en klädgalen tonåring, hästar hästar hästar!
USA var värdpar i år och temat var ju Western med indianer och cowboys! Yiiiiihaaaaaaaaaaaaa!
Passade mej perfekt - en annan är ju uppvuxen med Bröderna Cartwright - som dessutom gick i repris på tv4 när Jenny var född....fniss....- High Chaparall med Manoooolitoooooooo. Fast jag var mer för den söte Blue på den tiden.! Musik med Rednex on top!
Vi tittade på islänningar, hopptävlingar och matineen.Inte världens bästa bild men vaddå....

Sen i helgen var det en liten julmarknad där jag och kompisen Kattis huserade i hembygdsföreningens lokaler. Inte mycket folk men det var inget bra väder precis. Kul hade vi inne i den gamla ladugården med stampat jordgolv och massor av gamla hantverksverktyg på väggarna. Kattis gör luffarslöjd och jag med mina kort plus lite alster från hennes mamma. Och nä, jag hade inte kameran med mej...as usual...
Så mellan Globen och Torshälla höll jag ju på med detta + en massa annat jobb...

Alltså...jag gillar verkligen den här Rudolf från Whipper Snapper. Texten är Rudolf med röda mulen och kommer från Minelle. Passar ju perfekt!


En ny stämpel från Stampin' Up som jag föll pladask för - ett underbart stuk på den med kälke och skidor tycker jag.


Vovven mår inte bra. Vi behandlar honom för höftlederna men han har någon annan infektion i pungen som ställer till det enormt för honom. Hältan kanske inte var höftledsfel, det kan ha varit att det gjorde ont mot pungen och en massa annat...hua, han har fått så mycket sprutor och tabletter så hälften kunde räcka. Men han äter som en häst, han är piggare trots smärtan så vi lever på hoppet. Höftledssprutorna gör ju ingen skada, han har en liten skada där , det kanske kom fram mer i ljuset i samband med allt annat, eller vad man ska säga. Han är vår familjemedlem så det är bara att hjälpa så gott det går. Svullnaden i benet har gått ner och inatt sov han som en stock, helt utmattad men sprutorna gjorde honom smärtfri iallafall.
Eftersom vi smörjer in honom så har han en tratt - och den är ivägen överallt! Trappan, när han ska vända sig osv osv. Ena katten brukar ställa sig på den när han ligger ner, ser ut som hon hojtar tut i luren eller nått...Annars håller de sig undan när de hör tratten eftersom de brukar bli knuffade åt sidan.
Men först när han var dålig, vad de var hos honom mycket då, de låg i hallen på skoställ, på golvet framför honom och bara fanns! De gör det nu med även om de passar sig för tratten - men vad de bryr sig om varandra alla tre - underbart att se!

Nä, nu ska jag göra lite annat!
F'resten!
Tusen tack för alla goa kommentarer!
Kraaaaaaaam!
Chruss
RSS 2.0