Long time - no see!

Hua, vad den här veckan har gått fort!
Mässan var jättekul, lagom stor, lagom med folk och alldeles för lite i plånkan.
Håhåjaja.

Hade lite att göra på jobbet och hemma efter hemkomsten och sedan skulle jag göra ett criss-cross card från Splitcoast som Anita H tipsade om. Titta i hennes blogg - hon är otroligt duktig och dessutom DT-medlem hos hÄnglar!

Nåja.
Måtten var ju i tum och alla som känner mej vet att jag är en klåpare på att måtta och göra vissa saker, så jag satte mej helt enkelt med miniräknaren och räknade o hade mej. Mätte och höftade och testade med kopieringspapper.
Fram o tillbaka, tänkte fel osv. Rätt var det är upptäcker jag...att jag har ju en linjal med amerikanska mått? Varför sitter jag där o räknar då?? Det var nog en klar signal om att krypa till sängs....minsann..

image213

Började om i onsdags kväll och pö om pö så blev det färdigt - syns i InkyWings blogg -  och trots allt pillejobb så gav det mersmak!!!

Idag har dotra ridit - maken har deklarerat på nätet och det har varit ett himla muttrande på honom. Papper borta, papper fel, penna borta och hela baletten. Dessutom skulle jag fixa e-leg åt honom och halvvägs genom den operationen la bredbandet av....Då fick ett känt företag höra många osande ord från mej...image214
Men det löste sig till slut - så han fick sätta sig där och stöna... image215

Så jag satte mej och gjorde kort! Kunde kika och säga små uppmuntrande ord mellan hyllorna i bokhyllan till honom. Dock lite svårt att få respons...hehe...

image216

Renen är från stämpelgården och textrutan från InkyWings.
Jag har målat med promarkers och MCP.

image217

Ahhh, den här är så söt! Blyger....Kan man ha som tröstekort eller att man skäms när man glömt nått viktigt och allt vad det nu finns att välja på. Målad på samma satt som renen. Kaninen är från Whipper Snapper och texten från InkyWings!

Nu är det natti natti!
Har det gott vänner!!!
Kram
Chruss


Kommentarer
Gunvor

Men så fina kort! Den lilla kaninrumpan är bara såååå gullig!!!

Kram, Gunvor

2008-04-13 @ 11:25:30
URL: http://gunvors.blogg.se
Lotta/ FruHl

Håller med om att lilla kaninrumpan är ursöt! Hoppas att du fann vita pennan inksessentials, den är kanon! Data är bra, så länge de funkar annars
blir man jsdtvgy57.....
Ha det fint!
Kram,
Lotta/ FruH

2008-04-13 @ 20:40:16
URL: http://lottafru.blogg.se
Louise(vbg)

Måste testa....gillade verkligen kortet som finns i inkywings blogg. Men kaninrumpan är bedårande :)Kramiz

2008-04-13 @ 22:29:58
URL: http://louisevbg.blogg.se
sussilull

Men åhhh...vilken gullig kaninrump!! Ja den kan man ha med flera passande texter. Kul att mässan förflöt bra. Jag har ikväll varit på papprika och diskuterat med tjejerna om boende i Gävle och Leksand. Vi får se vart vi hamnar. Må bäst!
:-)

2008-04-14 @ 21:44:16
Ingela

Hejhej!

Kan bara hålla med dom andra..."lilla rumpan" är ju bara sååå sööööt :-) Nu ska jag kika in i InkyWings blogg och kika på ditt kort.

Ha en toppendag!

Kram

2008-04-15 @ 10:40:48
URL: http://scrappeliscrap.blogg.se
Ansol

Jag blev också förtjust i den lilla kaninrumpan. Inled mig inte i frestelse (igen). Ja ghar idag fått hem stämplarna från High Hope, underbara. Och så snabbt det gick sedan och bonusstämplar var det med. Tack för tipset, nu skall det monteras Henriettor.

2008-04-15 @ 19:04:30
URL: http://ansol.blogg.se
Charlotta

Men,... så söt han var blyger !!! superfin !

2008-04-16 @ 10:56:18
URL: http://happieart.blogg.se/
Cathrin

Hej! Den lilla rumpan var ju bara för sööööt,annat än min du.....ha.ha.Det är ju kalasbra med datorer som funkar men när de krånglar kan man väldigt många fula ord,i alla fall jag.Kram cathrin

2008-04-16 @ 15:51:24
URL: http://cathrink.blogg.se
Eva F

Härliga kort Chruss. Kaninrumpan är ju helt underbar.
Kram Eva

2008-04-17 @ 11:56:23
URL: http://evafre.blogg.se/
Twenty 7

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2010-10-29 @ 08:33:47
URL: http://twenty-7.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0