Lite livstecken! Jobbar på ...

med allt som pågår. Min DT-mamma Lisa släpper nya stämplar nu till mässan i Partille så det är full fart på oss i DT-gänget plus att jag har mycket på jobbet. Jag ska dock inte ner till denna mässan utan tar en av dagarna på Karlstadsmässan. Yepp.

I helgen var vi till Kopparberg och marknaden där. Mycket folk och mycket skvalande från ovan - så vi kan gott säga att det var en del att tvätta och torka efter hemkomsten. Men det var mysigt att komma iväg!

image510

Här har jag stämplat en av de nya stämplarna från Angi-B som Lisa har ensamrätt till. Jag gillar de där paranta damerna som hoppar och skuttar ...fniss...Bakgrunden är gjord med Faux mother of pearl-tekniken. Jag har duttat med pärlemoskimrande akrylfärg på ett glossy papper, sedan brayat (en hård gummivals som kallas brayer) regnbågsink från Kaleidacolor. Stämplat damen med StazOn, plus en bård uppepå från Technique Tuesday. De där rörelsestrecken eller vad man nu kallar dem vid hennes händer finns inte på stämpeln, de ritade jag till alldeles själv. Ingeborg tog nämligen ett jämfotahopp upp på pysselbordet - jag hoppade till - och kom emot det stämplade med ett lite streck. Sagt och gjort, då räddar vi det hela genom att dra lite fyndiga streck!
Visst har vi alla våra små knep när det inte går så bra men man bara inte kan slänga det...

F'resten...nu är det reklampaus!
Toodddeeeloooooooooo!
Titta in på Lisas företagsblogg! Där presenterar vi en hel del nyheter, både dessa damer, julstämplar och bröllopstema löpande nu ett tag framöver! InkyWings blogg.
Toooodddeeeeelooooooo!
Slut på reklamen!

Ingeborg? Jodå, hon sa purrrrrrr och tittade på mej, log rart och blinkade lite med ögonen så man säger ju kattskrälle rätt kärleksfullt trots allt...fniss...

Ha det BÄST där ute!
Kram
Chruss


Kommentarer
Gunvor

Ett sånt vackert kort! Jag får nog plocka fram mina Angie-B damer snart ...
Kram, Gunvor

2007-10-04 @ 07:37:08
URL: http://gunvors.blogg.se
Malin

Ojoj så vackert, som en regnbåge! du inspirerar.

2007-10-04 @ 12:03:53
URL: http://malinkarmtegs.blogspot.com
Camilla W

Lovely lady! Gillar regnbågsskimmret, måste lära mig det nån gång. De där terroristkatterna älskar scrapsaker, min tuggar helt ohämmat på blommor och band.

2007-10-04 @ 16:52:24
URL: http://camillasscrapblogg.blogg.se
sussilull

å hjälp jag vart lite skraj där först när Ingeborg hoppade upp på bordet...jag tänkte vilka kompisar..va viga dom måste va!!! *skratt* Tur att jag fick förklaringen på vem Ingeborg är längre ner. Gillar kortet skarpt och färgerna med! Skarpa fina kontraster! Aj lajk a lått!

2007-10-04 @ 21:49:51
URL: http://www.sussilull.se
Eva F

Snygg kort, man blir så glad av färgerna och av den "hoppande damen".
Kram Eva

2007-10-05 @ 13:03:29
URL: http://evafre.blogg.se/
Kort i Fokus

Kolla in den här länken. Du är bland de utvalda. Grattis.
http://kortifokus.blogspot.com/2007/10/world-card-making-day.html
/Maria
DT-mamma Kort i Fokus

2007-10-06 @ 13:13:10
URL: http://kortifokus.blogspot.com
Ann-Louice

Vilka härliga rengbågsfärger. Önskar jag också kunde så många tekniker som du kan. Men jag är rädd att jag inte har tålamodet att pröva alla.

Kram Ann-Louice

2007-10-10 @ 15:32:01
URL: http://ann-louice.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0