Familjelivet

Potatis och åska

Kategori: Allmänt

Åska tycker jag INTE om, Ludde bryr sig inte men jag sprang in på toa och satte mej. Nära ifall jag skulle göra på mej liksom...
Vi satt på uteplatsen, mattarna och husse åt och så helt plötsligt bara satte det igång rakt över våra huvuden. Sen blev det ju inte bättre av att mattarna for in som skållade råttor, inte fattade jag att de skulle rädda datorer, jag trodde de skulle gömma sig...*mutter*

Nåväl, husse fick tag på lite sättpotatis som han skulle ha ner i backen. Ludde har varit med förr så han strosade runt på sitt medan jag hjälpte husse....
En potät fick han sätta 2 ggr...fniss...jamen jag kanske också vill odla en potatis hos mej nånstanns..vavava???


Här går vi, jag kollar nooooga!!!


Här gömmer han alla potatisarna. Ska gro muttrar han om...
Men ni ser, det är 2 rader och jag tog en potatis i den rad som var närmast mej och lullade iväg...
KOM HIT börjar husse gasta direkt...vavavava...


Ja, som sagt, en del satte han 2 ggr...fniss


Intressant det där med jordbruk!! Här kom Ludde traskandes...


Matte kallade den där krabaten för filur. 


Kolla här va! Här växer det jordgubbar mellan stenarna som är en trapp in till loftet...

Neh, nu ska jag ta och traska runt lite och se om det är nått liv här...
VOV - Ludde hälsar!
Harry 

Bröderna Fluff varierar sig!

Kategori: Allmänt

Eller om vi ska tacka domarna för det. Antingen åker vi ut direkt eller så turas vi om att vara bäst.
Idag var det alltså Luddes tur.
Vi fick finfin kritik båda två även om han sa till matte att jag var lite för låg. Och Luddes svans var för tunn men vi lyckades bra ändå!!!
Jag fick Excellent och 1:a i konkurrensen och sedan blev jag två efter Ludderullen. Som blev BIR och skulle till final.
Matte trodde ju det var BIG (bäst i grupp först men här gick de direkt till finalen) - vi var klara kl 11 och finalen gick halv fem, herrejösses vad matte och husse FRÖS!!!! Matte hackade tänder och sa till husse att hon skulle ha en jägarmästare ikväll - vad hon nu menade med det...
Sen gick de o fika och hamnade under en sån där plastsak där spelarna sitter och där var det lä. Den låg dessutom vid BIS-ringen så matte och husse kutade dit med oss.

Där fanns en himla massa småhundar, typ storlek som mina leksaker (jaja, VÅRA leksaker dårå) och de satt i knä och överallt så Ludde hoppade helt sonika upp på bänken och la sig i husses knä...Sen...haha, vad matte o husse skrattade. När det var valpBIS så var det valpar överallt men när sista klassen skulle ställas upp, dvs Luddes...då hävdade husse att kön räckte från Enköping till Kista! Över 60 hundar!!!
De fick släppa in dem 15 i stöten för av dessa 60 skulle bara 5 vinna. Ludde åkte ut direkt men vad gör det sa matte. Vi var här och vi fick bra betyg och är BÄST!!!!


Härlig könsprägel, mycket vackert huvud med vackra detaljer. Tjocka öron. Arktiska ögon (d v s lite sneda). Bra längd på bröstkorgen. Bra pigment. Bra ben o tassar, bra rörelser. Bra plymaskerad svans. Bra pälskvalité. Vänligt temperament.


Härlig könsprägel. Vackert huvud. Välbehårade tjocka öron. Härliga ögon. Vinternos. Bra pigment för övrigt. Flott överlinje, bra benstomme och bra tassar med långa fallanger. Rör sig med mycket drive i stegen. Bra pälskvalite med vänligt temperament.

Nu ska vi leka! Matte köpte 5 st nya leksaker och det var ett smärre jobb att ens få in alla fem i munnen..haha.
Sen gömmer hon sånt som är mjukt för jag dissikerar dem direkt....fniss...
Vovsivovsi!!!

Harry (Ludde är trött just nu)