Familjelivet

Nu får det banne mej vara nog!!!!!

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag inte lyda matte på en hel vecka!!!
Det är OK att de åker till en blööööööt plan för att hälsa på Harrys syrra Zvea Zötnos och kolla in andra samojeder men det är inte OK att matte helt plötsligt ser ett bekant ansikte och drar slutsatsen att det är min pappas matte och husse.
Att hon dessutom ränner bort till deras tält och upptäcker att de även har Bamse med sig...
UTAN MEJ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är snudd på anmälan till SOB, Samojedernas ombudsman!!!!!
Dessutom konstaterar de att pappa o jag är väldigt lika till sättet, vi sitter helst under en korkek o luktar på blommorna, vi är smarta och vi kan dra människor i ett koppel....

Sen kommer de hem och luktar pappa och Zvea...*mutter*
Pappsen har lite mer päls och är lite bredare i fejsset men snygga är vi!

Så, nu ska vi ut och kolla in husse som jagar en gräsklippare, sen kaaaanske jag ska titta liiiite snällt på matte. Men bara lite.

VOV
Ludde&Harry

Nu blir det ett låååångt inlägg av oss

Kategori: Allmänt

Hänt en hel del!
En dag var vi och hälsade på hos Gunilla & Gunnar - Åkersbergabrudarna var där också och GötaPetter vad matte var sur på Harry - han pinkade som en galning inomhus medan jag bara stirrade ut brudarna och försökte få lite kul...Troja är skitsur på mej men jag står där o dregglar iallafall. Jag blir ingen avelshund men man kan ju dröööömma!
Men...så är det, det var jättevarmt ute så det var ingen bra ide att sätta honom i bilen även om luckan var öppen.

Vi blev badade...skulle på en utställning i Kolsva:


Han blev BIR och BIG 2:a på den här inofficiella utställningen.

Sådant här tycker lillmatte,matte o husse om:


En dag for vi till ett ställe som heter Vinön. Eftersom det är en ö så fick vi åka bilfärja dit - det var spännande!!!! Vi fick inte ränna runt tyvärr..suck...Matte fotade pippifåglar...Matte o husse var imponerade av svalorna som hade bon på färjan - hur hittar de rätt båt sen?


Det var dåligt väder - men på något vis så klarade vi oss från regnet.

Vi fick testa vattnet i Hjälmaren! Det var kul! Tyvärr var det en badplats brevid med folk som badade så vi fick allt ha kopplet på oss..
Men kom dårå husse!!!Vi fikade i en gammal skola - everyhopa! Så mumsigt!
Sen traskade vi ner till en handelsträdgård där matte köpte potatis som var odlade på ön.

På hemvägen...SOV vi, herrejösses vad den där sjöluften sög.

Sen har vi varit på utställning i Askersund men där gick allt åt pipsvängen så nu muttrar matte om att det är slut med utställningar så vi ska hitta på annat skojjsigt istället.

Matte, hon har haft en inflammation i muskelfästet vid höften och har så ont. Hon fick visst en cortisonspruta och ett plåster med ScoobyDoo på.... Hon har fortfarande ont och får hjälp av nån sjukgymnnastik...Mycket stånk o stön är det...

Både husse o matte har börjat jobba - men vi har ju matte hemma. Lillmatte börjar i skolan nästa vecka och hösten är på väg (läs: då blir det snart snöööööö!!!)
Må så gott alla vänner!!!

Vov från Ludde & Harry