Familjelivet

Livbojen

Kategori: Allmänt

Idag skulle vi ner o kolla julmarknaden på Munktellsmuseet - men innan så ville jag åka till Eskilstuna Hundcenter för att köpa en almanacka för att stödja Livbojen som gör ett fantastiskt arbete med katter!!! De är värda all uppskattning och hjälp de kan få så titta gärna in på deras hemsida (klicka på Livbojen) och tipsa de som letar efter katt!!!
Givetvis köpte jag tuggben till vovvsen och 2 tomteluvor...hehe..provade den ena direkt på Ludde som tyckte det var skitlarvigt och tog av sig den bums...

Ha det BÄST!
Chruss

Finaste underbaraste Ludden!

Kategori: Allmänt

Idag fyller han 3 år!
Tänk för tre år sedan fanns han i livet som en liten flufftoffs när Lufsen hade det som allra jobbigast med sin sjukdom. Vi bestämde ju oss för att köpa en ny samojed i vilket fall som helst och nu gick det betydligt fortare än vad vi tänkt oss.
Vila i frid älskade Lufsen!

Luddes uppfödare Gunilla och Gunnar tog emot oss och vi fick komma hur ofta vi ville och titta på valparna - de var 4 st, 2 killar och 2 tjejjer, lika underbara allihopa. Det var de 2 killarna som var kvar och hur svårt var det inte att välja? Men på något vis så föll jag för Ludde, han hade något!
Vilken lycka det var när vi fick hämta honom!
Och han skulle sova inne hos Jenny bestämde hon - han lydde snällt, la sig under sängen...men sedan vaknade han ju till emellanåt och då skulle det lekas en stund. Bästa saken var minsann grymtande grisen vilket inte lillmatte uppskattade efter ett tag...hehe...

Idag fyller plutten hela 3 år - 3 år av ett underbart sällskap. Bus, inte-höra-vad-matte-säger och glädje.Lyckliga matte!

Vi har koll på läget vi!

Kategori: AllmäntInga älgar, rådjur, hästar, 2-beningar, grävlingar eller sånt kommer förbi här utan att vi ser det.
Bara så ni vet det!

Ludde & Harry