Ser ut som det blir en vana..

att ladda upp i bloggen innan Beck?

Här har det snöat så in i norden idag och nu som grädde på moset regnar det...
I torsdags var det teori istället för praktiska övningar på valpkursen. Alldeles för kallt för de små liven fast Ludde hade nog klarat av det. Han är en man med päls....Han har hållit igång som en hel kennel i helgen men nu har han stupat vid soffan och sover som en liten gris.

Skulle egentligen packat stämpelväskan inför kryssningen...men nya Whiff of Joystämplar kullkastade alla planer...
Börjar med en lådinventeringsstämpel från Hero Arts:Målat med prismacolor och duttat omkring med olivechalk.

Nu över till de nya:


Elisabeth Bell ritar för många företag varav WoJ är ett. Här har jag använt min nya barnsymaskin...*rodnar*.
Alltså, de scrapsymaskiner som finns på marknaden är bara ....smörja...så jag fick tag på en bättre från Janome.
Min stora ord. symaskin är alldeles för stor och klumpig att ha framme när andan faller på så den här var smidigare.Men visst är han för söt???Ett år kvar till nästa jakt kanske?Alltså, den här lille smilfinken föll jag för som en fura - skaffade också han med partyhatten som jag använde till en ATCswapp med Tyskland.


Och den sista godingen!

En del har jag sprayat med glimmer mist och det syns ju inte i scanningen så ni får tänka lite glitter på korten!

Så, nu ska det bara fixas med lite the och så ska man väcka gubben som sover ikapp med Ludde så vi kan se Beck ihop.
Ha det bäst därute!
Kram
Chruss

Söndag

Pust - vad veckorna går fort!
Igår var dotra och hoppade Clear Round igen. På samme Pricken. Samma höjd som förra gången när han vägrade och hon var sur som en liten omogen krusbärskart. Igår gjorde de ett nytt försök på 70 cm och hon klarade det! Yay! Lycklig skrutta som fick beröm av ridläraren och växte minst 2 dm på vägen hem.

Idag var hon och kompisen inne i stan och skulle gå och kika på ev ställen att få PRAO'a på. Då blev de jagade av ett tjejgäng (!!!!!!!) och nerstänkta med coca-cola. Mitt på blanka söndagen??? Tack och lov blev de inte rånade - men som hon sa, det var flera vuxna som såg det och ingen gjorde ett smack! DET gör mej en aning förbenad, finns det inget civilkurage längre? Är det verkligen helt OK att bara titta på när sådant här händer?
*muttrar*

Maken o jag tog en längre promenad med Ludde. Eftersom det var lite långt så bar maken honom bitvis - han väger ju inget, än så länge...Det var lite mulet - på morgonen var det soligt men innan vi fick fart så gick allt in i dis...

Nu kom jag till en låda med gamla botanikstämplar från PXS - oh vad jag gillade de stämplarna och gör det fortfarande!Ha nu en fortsatt bra söndagskväll - kanske du gör som jag, landar framför Beck?
Kram
Chruss

Lite mer kort och utmaning

Fick en utmaning av Marie (bat3) som jag ska svara på här och nu.
Berätta 7 sanningar om mej själv..

Tjatmani enligt dotra men glömmer totalt bort saker själv. Varför ska jag tjata på henne om vantar när det är 10 grader kallt när jag traskar ut i t-shirt och crocs ...?

Jag hatar halvkokt potatis!

Jag sorterar och har mej på jobbet - ordning och reda och kommer ihåg hur mycket som helst hur långt tillbaka som det bara går. Men när jag städat pysselhörnan har jag glömt vad jag lagt hälften efter 5 minuter...

Jag har dille på läsken grapetonic, grappa och allt vad de heter hos olika bryggerier.

När jag får en låt i huvudet så blir den kvar ett tag - just nu har jag svårt att få bort Jutlandia med Kim Larsen...

Jag har svårt att somna om igen om jag blir väckt strax efter jag somnat - då kan jag ligga vaken i flera timmar medan maken sågar i sänghalvan brevid...

När den stora katten lägger sig i min säng så flyttar jag inte på honom även om det innebär att jag själv ligger illa och inte kan sova...

Regler:
Länka till den som utmanade dej
Berätta 7 sannigar om dig själv
Utmana sedan sju personer
Skriv ett meddelande i dessa sju personers bloggar.


Nu har det varit en del sådant redan så jag låter denna passera till de som vill berätta om sig själva - glöm inte att berätta det så jag kan kila dit och läsa!

Ska berätta om de där tjejstämplarna som jag har fått av min stämplevän Aud kommer från Sugar Nellies (funky kits)
och den lille nallen från Elzybells. Därifrån kommer den här söta kossan också...Sedan fick jag ett Timanfall...Tim Holtz - den magiska gurun...Här har jag först använt en mask och duttat omkring med distresser, masken syns bäst nere i vänster hörna.
Sedan har jag stämplat swirl, bilcollage och biljettcollage (samtliga Tim H stämplar)med distressen och dragit omkring med färg lite för att få allt infärgat. Målat en grungeboard med distress och chalk (brun och svart) och även ''smutsat'' ned biljetten som är en av Tims egna.
Det svarta papperet är ett s k Black magic i 6*6''-pack. Där papperet är svart och kärnan i en annan färg.
Den här drog jag med sandpapper för att få fram färgen (papperet är av typen bazzills linnestruktur så man får fram färgen bra) - sedan rev jag av en bit på sidan. Verkligen kul papper att jobba med!
Satte en bit band på sidan som jag köpt hos Lisa - jätteläckert! Det kallas för WEB.

Ludde fortsätter med sina high five-övningar. Nu vevar han på snabbt med båda för då borde man rimligtvis får 2 godisbitar! Fast han har fortfarande väldigt mycket ludd i öronen när man ska träna inkallning - det är lite Alfons Åberg över honom...ska bara....nosa lite till...typ..
Han är väldigt duktig på att säga till när han ska ut - visst händer det olyckor, men det är mitt fel inte hans.

Ha det BÄST!
Kram
Chruss 

Fortsättning och award

Uj, det har snöat här. En sådär 20 cm å lite till har vi väl fått.
Något som uppskattas av den unge mannen i huset:

På valpkursen ska man träna dem att räcka tass. Vissa saker lär de sig fort och vissa saker inte...

Typ när matte gastar Ludde koooooooooooom. Det skiter vi fullständigt i. Spelar ingen roll hur hon hoppar och klappar händerna och har hela näven full med godis eller springer och gömmer sig bakom husknuten. Har man inte tid så har man inte. Men tass.... DET kunde jag fort. Ingen lätt tass upp lite framför mej inte, utan här gör vi High Five på en gång. Rejält och bra! Matte bara ramlar ihop i en hög och fnissar.....


Den här otroligt vackra orkidén fick jag av ett gäng som jag jobbar för på jobbet. Vi skulle träffas för en fika och prata jobb - trodde jag. Det kom fler - och jag tänkte bara att jag slarvat att läsa 'sendlistan' - trodde jag. Så får man denna uppvaktning för att man gör sitt jobb. Jag blev verkligen glad må ni tro! Sådan uppskattning sätter jag verkligen värde på!


Här är stämpel nummer 2 jag fick av Aud - den som skulle torka. Lackat blommor och hjärtan.
Papperet och punchinellan kommer från Hobby och hantverk och det är Basics Greys nya Bittersweet.


Och den sista damen - visst var det läckra stämplar!
Puss och kram kommer från Karlzones scrapperi i Västerås.

En söting till nalle måste vi ju ha med också!Blommorna och delar av nallen är lackade men det syns inte så ni får tänka...lack...upphöjt...
Nallen kommer från Elzybells stamps - jag surfade runt efter kossor och hamnade på nått helt annat jag...erhhhh..

Sedan har jag fått en award :


Av snälla Carro !!!
Och reglerna är följande:
Reglerna är sådana:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera 8 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Så här kör vi så det ryker om tassarna:
Gunvor
Eva
Sari
DesignAnnique
Cicci
Lotta Fru H
Mia Malmö
Millasew

Take it girls!
Nu ska jag traska bort till stämpelbordet och klappa på nått
Kram
Chruss

Kort och foton

Hualigen vad tiden går fort när man har skoj då!

Vi börjar med lite kort...Hos en sann hund-kattägare måste det ju finnas någon stämpel med dessa små liv eller hur?
Den här stämpeln hittade jag via Lisa när hon sålde stämplar från Stampa Rosa - det ser ut som siberian huskys men jag vill ha det till samojeder också - en del har nämligen väldigt markerade huvuden med päls. Eller så kör vi med blandat hundspann...hehe...träddungen kommer från samma företag. Stämplat direkt på basic grey-papper.


Den här stämpeln kommer också från samma företag - målad med prismacolor.

Från min stämpelvän i Norge - Aud - damp det ner ett par stämplar, givetvis måste jag inviga dem, måste ju varva gammalt och nytt här. Har 2 till på G men de ska torka först...Visst önskar jag att det blev vår och sommar...nuuuuuuuuuu!
Här har jag blandat promarkers och prismacolor.

Ludde?
Jodå, han växer så det knakar! Enda gångerna han är stilla är när han sover....
Som vovve till en matte med kobegär så får man givetvis en mjukisdjur i foprm av en ko...Som komplement till farmen behövs en gris också...Den grymtar när man klämmer på den och de första nätterna vaknade han mitt i natten och lekte en stund (plus var ute och pinkade) till dotras suckande - för det var en bra stund han lekte med grisen och det grymtades en del nere på golvet.....fniss. Erbjudande om att han skulle sova hos oss avslogs direkt....

Fota honom ute går sådär - han har en växel och jag vet inte hur många kort som är med en svans eller en tass....eller ingenting för den delen. Men jag har lyckats!Spaning pågår!Ha det BÄST gott folk!

Kram
Chruss
RSS 2.0