Svensk sommar

när den är som bäst - varmt som attan och jag plaskar omkring i poolen också. Dotra och maken tycker det är kallt! Men idag var det 25 grader så då skuttade han i...fast han hackade tänder efter en stund....kraken!
Igår var vi på Malma marken - på em men det var HETT iallafall! Gosh! Inte så mycket folk men mycket skräp. Resväskor och kopior av Foppatofflor samt svarta hårdrockströjjor var det precis överallt....

Trollen i föregående inlägg och Moa-stämplar finns hos Carina .Scrolla en liten bit på sidan så kommer de på höger sida! Helt nya stämplar har det dykt upp - kolla den där sötisen med skidorna i kors!!

Sorry för scanningskvaliten, men knappen...tog emot...Varifrån de söta stämplarna kommer när det gäller figurerna behöver jag väl knappast nämna men textstämplarna kommer från Sofia!
Den sista av dem - där har jag målat bara fjärlien med Marvys tuschpennor och stämplat i kanten.
Urmysiga stämplar - TACK Sofia!

Nu ska jag svalka av mej ute en stund - imorgon är det jobbet igen...
Kram på er!
Chruss

Oscar Muller and his big bang band

Han far som bara den på sin turné här. Det slog ner igår i närheten av oss och han är på gång i kulisserna igen.

Som Sofia sa, man blir aldrig färdig med ommöbleringar - började städa pysselbordet och det tog ju sin tid....missade därför Carinas frågor i hennes gamla blogg - SORRY!!!!

Har gjort lite kort ;-D Först ut är Tuva-trollet från Carinas kollektion! TACK snälla du för dessa underbara sötingar!

Sedan en stämpel från Crafty Individuals från Köping...fniss...
Jag har tagit en bit OH, och alcoinkat in ena sidan med red pepper och butterscoth.
På andra sidan stämplade jag med stazon. Monterade detta på en kasserad boksida - man kan ta en tidningssida också. Monterade på en brun cardstock och sedan häftade jag dit 2 frimärken.Sen i städivern i garderoben hittade jag en gammal ram där det satt en bild kvar. Lite nertill på den stod ett mått så jag funderade på hur jag skulle maskera den. Tog en prima 'build a frame' stämpel som dolde måtten bra. Blev inte alls dumt nä!!!!En söting från Katscrap - gjorde en blå också, men de är så snarlika varandra...
:


Sist men inte minst - en ny ko, Molly från Alota som sliter i trädgården!Så, nu måste jag stänga ner innan Oscar förstör nått.
Ha det gott!
Kram
Chruss

Pust!

NU!
Nu är vi klara!
Vi hade verkligen tur med vädret när vi började - det var regn och svalt, perfekt att flytta runt. Tjejjens grejjer stod i hall och överallt så det var tomt när mitt kontor flyttade in i hennes rum. Ingen omtapetsering , så nu har jag en ljusblå tapet med en hästbård ..... Allt på plats. Sedan började vi tömma det rum som skulle bli hennes, kånkade och bar, suckade och stönade. Efter 2 dagar var vi verkligen krumma i ryggen....Tredje dagen for vi iväg och köpte golv, vi hade gammalt trägolv som vi la nytt ljust golv på, för att skydda det gamla och när hon en dag flyttar eller vi känner för att se det gamla fina golvet igen är det bara att ta bort det vi lagt nu. Sedan fortsatte jag att plocka lite hit o dit medan maken la golv.

I torsdags for vi till IKEA och köpte garderob, bokhylla och bord. På kvällen skulle dotra och jag klippa oss - så maken fick muttra lite själv...och hos frissan gjorde dotra en ''kungen''. Frissan frågade vilken IKEA vi besökt, den i Örebro eller den i Västerås. Varpå dotra säger - det vet jag inte, mamma, var har vi varit idag? En förvirrad mamma tittar upp från Se&Hör och funderar på om hon hört fel eller inte. Vasadu? Vet du inte var vi har varit idag??? Dotra börjar fnissa glatt och säger neeeehh... Vi var i Västerås min unga dam och du är ju lika vilse som Kungen upplyste jag henne om då. Sen fick jag ju berätta när han var i Arvoga och hälsade glatt på Örebroarna...
Ja, dessa barn!

Fredagen ägnades åt fortsatt montering. Lördagen var det dax för en liten tur till Mariefred (jag var trött på möbler och tjohej och ville åka på utflykt) och sedan till Taxinge kakslott. Lagom väder och mycket att titta på. Söndagen var det lite andra möbelaffärer och det slutade med att vi for till IKEA igen. Kommer hem med 2 fåtöljer och den ena var trasig så maken fick åka tillbaka idag. Men nu så. Nu är det bara sådana där småsaker kvar att dona med. Så nu kan det få bli varmt och soligt igen!

Dotra fick en tavla på IKEA och den inspirerade mej till att göra nedanstående kort!Jag har dragit den ljusgråa distressdyna wetherad wood på glossy papper och mjukat upp den med en svamp. Stämpeln kommer från gel-a-tins och är stämplad med svart memories, andra gången utan att inka in nytt.

Gjorde ett DT-kort idag också, vi åkte förbi en hel del djur på vägen, bl a en massa glada får...Stämplat med Memento, den där nya dynan från Tsukineko som är himla bra till MCP och promarkers! Gräset är en promarkergrön färg. Samtliga stämplar här kommer från InkyWings.

Nepp, nu ska jag krypa upp i soffan!
Ha det BÄST!
Kram Chruss

NU så - mitt i natten inlägg!

Hela huset sover - utom jag som sitter här. Hör att vovven muttrar därute. Maken gjorde om lite på gårdsplan, satte upp ett tillfälligt staket så han kan gå ner på gårdsplan vilket har gjort att vi slipper räven relativt bra nu - skönt! Däremot har de där små liven till höns gått någon kurs hos Houdini för nu tar de sig in igen. De har hur mycket som helst att ta hand om men in ska de bara. Tyvärr tar de sig in där tupparna inte kommer in så ni kan ju tro att unge herr Tupp är väldigt kinkig...milt sagt. Man riktigt ser på hans kropp och hans muttrande att de där små fruntimrena var svårare att hålla reda på än vad som...är normalt...

Här kommer en liten kavalkad...

Den här texten är väldigt tänkvärd faktiskt...Texten är stämplad på en bit bazzill, det går att stämpla på band också!Vi ska möblera om i huset - byta rum (3 st) så det ska kånkas, sväras och has här nu. Hoppas det inte blir sådär jättevarmt nu bara för huset är vidrigt på övervåningen när det är mer än 27 grader ute. Sen har vi inget tomt rum att ställa saker i heller så det måste gå undan med flytten så vi slipper gå och snava på allt en längre tid.
Men sen blir det nog bra....annars får vi väl flytta tillbaka allt...

Ha det gott därute!
KRAM!
Chruss

Pst - fick en award av Agneta också! Thanks!

Tjo...HEJ!

Pust!
Världens megavecka slut. Skulle ju gått på semester i torsdags redan men ett massivt anfall av jobb i bokslutet gjorde att det blev först på fredagkvällen jag kunde stänga ner för 3 veckors semester. Så i helgen har jag slappat.
Monterat lite kort. Slappat. Plockat fästingar. Slappat. Läst så gott som hela Tyskungen av Camilla Läckberg.
Sovit... :-D

Så först ska jag tacka Ingela, Gunvor och Eva för att jag fått en award!


Nu kommer jag ju halkandes när många andra redan fått men vadårå - ni får av mej också.
Så här går det till enligt läromästarna:

Så här går det till:
Kopiera bilden ovan och klistra in den i era bloggar och sen länka till mig samt nominera 7 andra bloggar som ni länkar till.
Mina nomineringar förutom de där goa tjejjerna ett par rader upp är:

http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/   Anita H , en underbart duktig kortmakare

http://audsn.blogspot.com/  Aud, ännu en jätteduktig norska med många härliga tips! Hon är jätteduktig med punchar bl a!

http://krumelurans.blogg.se/  ''Krumeluran'' på Åland

http://sarasscrap.blogg.se/  ScrappizSara som jag kallar henne - hon har just nu speciellt många härliga kort i sin blogg på små 4-benta varelser :-D

http://asamia.blogg.se/ Asamia, eller Åsa som hon heter!

http://engdam.blogspot.com/ Pia som också är en enormt duktig fotograf

http://lottafruh.blogg.se/ Lotta, en enorm kortmakare!


Plus ALLA andra där ute i cyberspejjset!

Nu ska jag ta och redigera lite kort jag gjort och ladda några av dem här i bloggen. Stämplade upp ett gäng i midsommar och sedan har jag målat och monterat pö om pö. Var tvungen att ha något att göra mellan arbetspassen.

Vi syns om en stund igen :-D
kram
Chruss
RSS 2.0