Kära vänner!

Tyvärr har min bredbandsleverantör Hemmanet gått i konkurs så jag har inte en aning om när jag kan ladda kort igen.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni ändå kommer tillbaka och hälsar på när jag får ordning på det här.

Må så gott!
Kram
Chruss

Jag har lovat mej själv....

att för varje kort jag gör skapa en eller flera ATC - allt för att tömma skrivbordet på femtifjortonhundra spillbitar! Inte behöver det vara stämplat motiv eller av samma stämpel som jag gjort kortet i - bara jag GÖR minst ett. Man behöver ju inte spara på alla spillbitar men det har ändock blivit en del genom åren....ähum... Man kan ju göra snygga spillbitsbakgrunder, mosaik etc men jag har inte tid eller ro att krafsa fram bitar som passar ihop - här ska det gå undan!

Gjorde ett kort med bara stämplar från 'Mamma Lisa' i Rälta, trollslända och texter samt den där prickringen. Dynorna jag använt är Juniper och Bottle från Adirondack - de där nya Bold Light and Earth - även de från Lisa, jag har gillat adirondackarna länge men med det här blev det bara etter roligare!
Stämplade lite fler trollsländor och vips hade jag till ett ATC också!

image41

image42

Ha det bra - här regnar det mycket välbehövligt!
Kram
Chruss

Hallå - jag anropar yttre världen!

Pust - det här var jobbigt - precis allt gräs blommar här och jag bor ju på landet och får skylla mig själv. Kör just nu  med dubbla doser allergitabletter och en enorm trötthet - måste kolla efter alternativ snart, har ni något bra tips är det välkommet! Om vi kommer att ha det så här år efter år nu, det vet man ju inte med tanke på miljön.

Pionen nedan och kollegorna har redan blommat över! En annan buske med ljuvligt rosa pioner tog över men vi har bara en buske så det ger inte mycket för världen. Gräsmattan är torr som fnöske, ingen ide att vattna heller för då tar det väl slut i brunnen. Men gräs har ju en förmåga att återhämta sig fort efter en torrperiod så vi hoppas på det bästa - det är bara det att jag tycker det ser så trist ut med allt det bruna....

Dotra ska rida sista gången för terminen och givetvis ska världens bästa ridfröken ha ett kort - fattas bara! Sedan är det ett ridläger nästa vecka som hägrar - fast som hon sover på morrnarna får de väl jämnt skägg att få upp henne - haha...

Nåja, här kommer kortet, stämpeln är från Whipper Snapper och färglagt med vanliga akvarellpennor tillsammans med Dove Blendern.

image40

Ha det så gott alla!
Kram
Chruss
RSS 2.0