Familjelivet

Det händer mycket

Kategori: Allmänt

Många månader har ju gått åt nu till Harry och hans ben. Först trodde vi det bara var inflammationen i tassen, sned gång och ryggont men det var ett trasigt korsband. Så han har opererats på Strömsholms djursjukhus där de sågade av benet och rättade upp det med en titanplatta.
Sen fick kraken en infektion på det så han har ätit medicin för det med...men NU är han pigg som en mört och kämpar på som attan med sitt ben! Vi har lyckats få ner viken på honom också så allt känns bra.
Dock måste vi tillbaka till S-holm 2 ggr för röntgen att det läker som det ska etc. All rehabilitering gör vi på ReDog i Västerås som jag verkligen rekommenderar! De är enormt duktiga och har vcerkligen stöttat oss hela vägen!
 
Det är lång rehabilitering och vi är ju lite oroliga för hur det ska gå sen när han sätter iväg som han brukar men, vi får ta det så positivt vi kan.
 
 
Nova växer så det knakar. Hon är nu kastrerad och har även blivit märkt och vaccinerad. Dessutom lyckades hon äta en mus som ätit av råttgiftet så hon kom in med samma symtom som Julle men vi hade modet att bara låta henne vara. På natten kräktes hon och på morgonen var det full rulle igen!
Hon har inte kissat i sängarna heller på länge, hon är ute väldigt mycket och hänger med på kissrundorna med Harry.
Nykastrerad...o väldigt sur.. :-D

Klart man ska testa Harrys tratt...
 
Kram på er!
Christina o familjen
 
 
 
Kommentera inlägget här: