Familjelivet

R.I.P Julle

Kategori: Allmänt

13,5 år fick vi tillsammans.
Du fick vara med om det mesta, skjutsad i dockvagn och cykelkorg.
Som liten skulle du alltid sova på våra kuddar och du låg där och fes rätt i våra ansikten...när vi stönade ..men JULLE då...började du spinna och se överlycklig ut. Otaliga gånger så kom du ikläm och bara spann.
Du älskade att äta glass och fullkomligt klättrade på folk som satt och åt eller försökte tappert ta dej ner i skålarna...du åt precis allting och liksom katten Gustav gillade du lasagne, gräddfil, köttbullar och allt.
Du kom gärna in med en död sork när vi satte in kattluckan och att busa med Ingeborg eller hundarna var livets höjdpunkt.
Du var aldrig rädd för hundarna, bara de var vita och lurviga var det helt OK.....
Dina omtalade semestertripper på sommaren när vi var så oroliga och trodde det hade hänt något, men då var du på tur i bygden. Hos Totte och Maria i Skravsta var du och Sebbe inte lätta att skilja på och du var nog där ofta.
Många gånger när man gick till brevlådan var du med, ivrigt pratade hela vägen.
 
Idag, måndagen den 10 november kl 16.15 fick du en spruta hos veterinären sedan du fått en hjärnblödning.Vi tyckte det var humanast att låta dej somna in.
Älskade katt, vad vi saknar dej. Du får ha det så bra i himlen med August, Maja, Phantom, Troja Totte och Lufsen samt alla andra som vandrat över regnbågsbron.
 
 
 
Christina
Kommentera inlägget här: