Familjelivet

Spanska ridskolan

Kategori: Allmänt

Alltså, Jag o valpen, dvs Harry, vi har lämnat in en protest till Samojedernas Rätt I Samhället. Här lämnas vi bort på pensionat över helgen för att husse var i Tyskland och jobbade och mattarna skulle åka till Globen och titta på hästar, vita visserligen men ändåååå!!!
De lämnade av oss på fredagkvällen och jag tog täten och släpade med mig pensionatbruden i full fräs efter. När mattarna körde iväg så tittade Harry efter dem men sen kom det annat i vägen...liksom....
 
Mattarna hade haft det kanonbra! Så fina hästar, så mycket mat och butiker så lillmatte körde helt slut på matte. Sån massa med folk i den där hålan muttrar matte alltid. De kom hem i söndags på em runthalv fem och matte släppte ut hönsen ett tag.
Sen skulle de hämta oss, tjejjen sa att det gått jättebra, bara att vi hade ätit lite dåligt. Sen gå hon efter oss....och du milde vad glada vi blev, Harry var helt spunk på matte, han hoppade , tvättade öron, nosade, slickade och gav henne små kärleksbett. Tjejjen fick också en puss av mej som tack för helgen. O lillmatte..hon fick hon också men hon försökte tappert styra upp det hela med 2 hundar som snodde in sig totalt och Harrys återkommande försök att krypa in i mattes öron.
Väl hemma blev det en massa tokrusningar och koll av tomten. Harry störtade in efter en stund, for rätt in i badrummet och satte sig o tittade på tandborstarna så matte fick bosta tänderna på honom innan han ens ville gå ut igen. Haha...
 
Sen kom husse hem igen, mitt i natten och då skulle ju han ha sig en pussomgång också.
 
Här kommer en bild tagen av lillmatte:
 
 
 
En länk till en svensk lippizianerhäst som har en tokrolig blogg enligt matte.
 
 
Ha en bra dag!
Ludde
Kommentera inlägget här: