Familjelivet

Finaste underbaraste Ludden!

Kategori: Allmänt

Idag fyller han 3 år!
Tänk för tre år sedan fanns han i livet som en liten flufftoffs när Lufsen hade det som allra jobbigast med sin sjukdom. Vi bestämde ju oss för att köpa en ny samojed i vilket fall som helst och nu gick det betydligt fortare än vad vi tänkt oss.
Vila i frid älskade Lufsen!

Luddes uppfödare Gunilla och Gunnar tog emot oss och vi fick komma hur ofta vi ville och titta på valparna - de var 4 st, 2 killar och 2 tjejjer, lika underbara allihopa. Det var de 2 killarna som var kvar och hur svårt var det inte att välja? Men på något vis så föll jag för Ludde, han hade något!
Vilken lycka det var när vi fick hämta honom!
Och han skulle sova inne hos Jenny bestämde hon - han lydde snällt, la sig under sängen...men sedan vaknade han ju till emellanåt och då skulle det lekas en stund. Bästa saken var minsann grymtande grisen vilket inte lillmatte uppskattade efter ett tag...hehe...

Idag fyller plutten hela 3 år - 3 år av ett underbart sällskap. Bus, inte-höra-vad-matte-säger och glädje.Lyckliga matte!

KOMMENTARER:

 • Gunvor säger:
  2011-11-21 | 09:29:46
  Bloggadress: http://gunvors.blogg.se/

  Grrrrrrrrrr-boff och grattis från Tuffa (terrier)! Jag är övertygad om att du och Harry är lika mysiga att busa med som min bästis, Samojeden Kalle!

 • Sabina säger:
  2011-11-25 | 22:47:26
  Bloggadress: http://www.hundform.se

  Åååh, fina, fina Ludde! Riktig snygging! Hoppas att både Ludde, lillkillen, husse & matte mår prima och att "grabbarna bus" lyssnar på husse och matte i bland i af!? ;) Kram sabina

Kommentera inlägget här: