Dagen och veckan som gått...

Usch, dåligt med uppdateringar här.
Veckan har varit bra, rännt till kongliga hufvudstaden, världens bästa gullevovvse har fyllt 2 år!
Bild när det var ljust ute men en skitig vovve


Marken är frusen men de lyckas ändå alltid hitta nått skitigt ställe, men vad gör det om 100 år, huvudsaken är att de har KUL!

Idag var vi på utställning på travbanan ute vid Sundbyholm. Vad mycket hundar (461 st) - de hade fått inkalla 2 extra domare och ha 5 ringar istället för 3 för att ens hinna runt. Det var trångt och vi hade hamnat vid en ring i anslutning till entrén så det var jättekallt att sitta där.
Först ut var Harry:


Upptäckte nu att det ser ut som om jag tar sats med vänsterdojjan för att sparka Harry! OOOPS! Det gör jag verkligen inte, hade nog världens ryckningar bara...haha...
Hans kritik: maskulin hane, vackert huvud,bra bett, bra topline med stark rygg, bra förbröst, välformad bröstkorg, bra benstomme och välvinklad, bra päls. Härligt temperament!
2:a + HP
Gissa vem som är så stolt!!!!

Ludde fick vi ingen bra bild på så jag visar ett som Bosse tog när vi väntade på att domaren skulle kika på den andre hannen.

Känner vi varandra errrhhh?
Tokigt men kul kort på ett vis, ngt suddigt bara.
Kritik:
Substansfull hane av bra storlek, vackert uttrycksfullt huvud med bra detaljer. Korrekt bett, bra topline, välformad bröstkorg, välvinklad runt om med kraftfulla lår, fria rörelser, bra temperament och bra päls.
Även han blev 2:a + HP.

Visst är det underbart. Domaren pratade lite med mej när jag visat dem och hon tyckte så mycket om dem båda 2 och jag blir så glad och stolt över berömmet!!! Harry skötte sig utmärkt, han har kommit i könsmognadsåldern nu och en tidigare vovve som kissat gjorde att han var lite närsynt på golvet, haha, men skötte sig så bra. Ludde var mer på 'ska-vi-leka-humör' men ändå sköter han sig bra.

Och!!!!
I morse när jag kom ner till bilen så hade maken gjort en överaskning igår när han jobbade. Ja, maskinhallen var utlånad på hans jobb och han var tvungen att finnas på plats bara så han....gjorde en ny bur till bilen och vovvarna!!!! Så de har varsin att sitta i vilket underlättar när man ska ha ut dem m m. Visst är han superfantastisk!!!!

Kram på er!

BTW!!!!
Under december ska jag vara gäst DT hos skrotboken så kika gärna in där!!!

Chruss


Kommentarer
Millasew

Grattis till fina resultat med vovvarna och till gäst-DT-riet!!

2010-11-21 @ 20:32:14
URL: http://millasew.blogg.se/
Gunvor

Va duktiga ni är, du, vovvarna (fast det är ju mycket din förjtänst) och gubben din. Gissa m jag kommer att hänga vid Skrotboken i december?!

Kram, Gunvor

2010-11-22 @ 05:50:36
URL: http://gunvors.blogg.se/
Syrran Zenita

Snyggt gjort brorsan och även du Harry. Morsan, kusinen och tanten hälsar också. Matte o husse hänger med på gratulationerna. En annan tänker ta det lugnt med utställningar ett tag framåt. Har lyckats att övertala matte att hon får lära upp Belinda nu. Morsan får göra ett ryck också på Stockholmsmässan. Förresten lerinpackning ska var bra för huden. Hälsa dina och ha det så bra. Kramar från oss i Åkersberga

2010-11-22 @ 06:37:48
Eva F

Vilken söt och duktig vovve ni har och så fort tiden går. Kommer självklart hålla kolla hos Skrotboken.

Ha en skön vecka!

Kram från Eva

2010-11-22 @ 07:14:13
URL: http://evafre.blogg.se/
Ida

så fina bilder :)

2010-11-22 @ 07:16:18
URL: http://ipeterson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0